Ismét Piquet nyert Long Beachen: Nelson Jr. 35 év után ismételte meg apja sikerét


fotó:DPPI
Hirdetés

Nelson Piquet Jr. nem felejtette el megemlíteni, hogy apja 35 éve nyerte meg első f1-es versenyét, szintén a nyugati parton Amerikában. A Formula E első három helyezettje remek futamról beszélt és már várják Monacót.

Hirdetés

Nelson Piquet Jr.,China Racing:

Hirdetés

“Nehezen tudom elhinni. Minden működött: az első Fanboostom, az első győzelmem. 35 évvel azután, hogy az apám megnyerte az első f1-es versenyét én megnyertem az első Formula E-futamom. Azt is el kell mondanom, hogy hat kör volt még hátra, amikor a csapat azt mondta, ‘többször vedd el a gázt’, amit én úgy értettem, ‘ne vedd el a gázt’. Majd ismét bejelentkeztek, és azt mondták, ‘Nelson, maximális vitorlázás!’. Az autó remek volt. A rajt lenyűgözően sikerült, találtunk valamit, amitől ilyen lett a rajtom.”

Jean-Eric Vergne, Andretti:

“Örülök a srácoknak. A délelőtti ütközés után ez megfelelő módja a bocsánatkérésnek. Sosem túl kellemes, ha csattansz. Leszegett fejjel kell folytatnod ilyenkor is és jól kell végezned a dolgod. Ezek jó kis pontok a csapatnak és a bajnokság szempontjából is. Piquet kicsit túl gyors volt ahhoz, hogy elkapjam. Jó munkát végeztünk ma, és most irány Monaco! Boldog vagyok, mert rég voltam már ott. Monaco olyan nekem, mint a hazai futamom.”

Senki sem tud duplázni a Formula E-ben! fotó:dppi

Posted by www.f1-live.hu on Saturday, 4 April 2015

Lucas di Grassi, Audi Sport ABT:

“Remek dolog újra dobogón állni. Nagyszerű futam volt. A negyedik dobogó hat futam alatt – nem panaszkodhatok. A csapat remek munkát végzett azzal, hogy visszavitt minket a bajnokság első helyére. A futam nagyon mókás volt; az elején harcoltam Jean-Eric-kel, majd Sebastiennel, végül Prosttal. Kemény volt, de mókás. Most jön Monaco, ami nagyon cool, a pálya lenyűgöző lesz. A bajnokság pedig komoly csatát fog jelenteni, egészen a végéig.”

Hirdetés
Cikk archívum...