Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€
%ce%92%ce%b9%ce%b2%ce%bb%ce%af%ce%b1
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Συγγραφέας: ΜΙΝΟΥΣΙΝ Σ.

Κωδικός: #BK113081
Έτος έκδοσης: 2000
ISBN: 960-344-737-4
Αριθμός σελίδων: 494

Δείτε την περιγραφή

Μη διαθέσιμη τιμή
Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
Προσθήκη στην wish list

Περιγραφή

Το βιβλίο Οικογένειες και οικογενειακή θεραπεία είναι αναμφισβήτητα το πιο σημαντικό έργο στο χώρο της οικογενειακής θεραπείας. Είναι ένα εγχειρίδιο ορόσημο, που θα διευκολύνει σε μεγάλο βαθμό το έργο του δασκάλου της οικογενειακής θεραπείας και θεωρίας, αλλά και ένα εξαιρετικό βοήθημα για το σπουδαστή που εκπαιδεύεται στην οικογενειακή θεραπεία. Ένα βιβλίο που θα τον ανταμείψει σε πολλά επίπεδα.
Ο Minuchin σε αυτό το εύληπτο και συναρπαστικό βιβλίο έχει συνδέσει τις πιο περίπλοκες θεωρητικές προσεγγίσεις, παρουσιάζοντας αυτές με έναν απλό και άμεσο τρόπο μέσα από τα διάφορα παραδείγματα που παραθέτει, επιτυγχάνοντας έτσι μια δημιουργική σύνθεση. Κατά την άποψη του κριτικού Robert A. Ravich, το έργο αυτό αποτελεί σταθμό στο χώρο της οικογενειακής θεραπείας, ίσως για μια ακόμα γενιά.
«Ο Minuchin έχει αναγνωριστεί ως ένας τολμηρός νεωτεριστής, έξοχος κλινικός και εξαιρετικός δάσκαλος. Σε αυτό το υπέροχο βιβλίο μπόρεσε να αποτυπώσει όλο του το θεωρητικό υπόβαθρο και την εμπειρία του. Το έργο αυτό είναι ένα απαραίτητο εγχειρίδιο για όποιον ενδιαφέρεται σοβαρά για την οικογενειακή θεραπεία».

Γράψτε τη δική σας κριτική