A smart-ass American harasses the Serbian police

3 days ago by in Protivprirodno društvo

 

I have no custom of titling an article like this, but the video recording that has been mindlessly shared by all of the Serbian media with the aim of accusing the Serbian traffic police of corruption and which was posted on YouTube by an irritated American, is a shameless insult to the state of Serbia by a complete arrogant idiot.

The description of the video clip says, along with other nonsense, that the police officer asked the American to visit a post office and get money from a cash machine, while in reality the police officer persistently repeated that he must go to a post office to pay the fine.

Knowledge of the Serbian language is not an obligation of the Americans, just as it is not an obligation of the police officer to know English. It would certainly be nice, but it is not obligatory. What if the man were French? Would it mean that the police officer must also know French? And English, Turkish, Greek…

 

Istrazivacko novinarstvo by idiot

As a matter of fact, if I were to make an offense like this and then be this rude to a police officer in Hungary, Poland, Germany or Austria , I would have spent the night in custody and I would have been taken before the judge the next morning. One cannot rule out that he would have maybe even been shot in his American homeland for “resisting arrest”. What the media are failing to notice is the fact that this guy is trying to bribe a police officer while recording it all for his own sake. The only mistake this officer made was that he didn’t bring him in to the station together with a criminal charge for attempted bribery. For an attempt of bribery is a criminal offense. And then he could explain to the judge tomorrow morning what was behind his intentions with euros, dollars, the recording and other idiotic gadgetries.

That which this self-proclaimed research reporter claims to be an attempted extortion of bribery, is actually the police officer’s refusal to accept money of a foreign currency because this is forbidden by law and he’s trying to send the imbecile to the post office where he could exchange the money and pay the fine.

In the end, as if it wasn’t enough that he made an offense (at no time does he deny this, he only complains of the fine paying method), harassed the police officer (he refuses to leave the car the whole time) and presented himself as stupid, arrogant and insolent, he also uploads that recording to YouTube, naming it “Watch Serbian Police Demand a Bribe”. I’m not a fan of the traffic police and we all know well that the corruption in that segment of police is very common, but that is exactly the reason why this officer is a hero, because he remains patient all the time while dealing with the arrogant fool who’s harassing him while he’s trying to find a way to solve the problem, and not asking for any kind of bribe.

This is the video that the arrogant harasser of Serbian police uploaded to YouTube. Help us fix this hideous unjust act conducted towards a Serbian police officer who was exemplary at his job.

https://

 

 

.

Lasno je tuđim penisom gloginje mlatiti

32 Responses to “A smart-ass American harasses the Serbian police”


Ivan Malovrazic
04/06/2015

A znaš da nije pisalo 3500din na papiru, kako?

Milan Kamponeski
04/06/2015

Ivane, zabaguje logika kad mora da se ode dalje od printskrina i razvlačenja poslovnih partnera koji su u problemu?

Recimo ovako, ti si istraživački novinar koji je uključio kameru da bi dokazao da srpski policajac hoće mito.
Snimaš sve pola sata, i u jednom trenutku ti policajac daje papir na kojem piše 3500 dinara, i ti radiš šta?

Znači razmisli dobro, ti si istraživački novinar koji pokušava da dokaže da srpski policajac traži mito, uključena ti je kamera koja sve to snima i on ti se namešta tako što ti daje papir na kojem umesto 2500 piše 3500.
Šta bi ti uradio?
Ne znam, ja bih uzeo cedulju, platio mu 3500 dinara i onda okačio snimak na YT . .

Problem je u tome što pandur ne prihvata novac i gura mu uplatnicu u ruke da ode u banku ili poštu, razmeni novac i plati kaznu državi Srbiji. Kapiram da si ti veliki borac za pravo u državi Srbiji, pa razumeš koliko je važno da jedna bitanga poput ovog sa video snimka ne sme da prođe nekažnjeno što po govnima razvlači srpskog policajca koji svoj posao obavlja više nego časno i pošteno.

Dakle od priče 3500 dinara imamo samo priču ovog lažova, imao je priliku da je stavi kao dokaz, ali nije. Zapravo sve što je napisao je brutalna laž i to mi, koji znamo srpski čujemo, ako gledamo ceo video klip.
Nije moje da dokažem da nije bilo napisano 3500 dinara na cedulji, nego njegovo da dokaže da jeste.

Nedjo Kovačević
04/06/2015

Ti ljudi, koji svoj posao obavljaju časno, koji su između ostalog sprečili trafiking malog deteta na tom istom autoputu ne zaslužuju ovakvu zajebanciju i tebi Milane kapa dole za sve ovo što činiš! A za fantome po domaćim medijima i ove likove što okolo prosipaju svoj niski IQ nemam reči!

Ivan Malovrazic
04/06/2015

Milan Kamponeski Pre svega, kako si moj nedavni status ili nekog srpskog privrednika "u problemu" doveo u fokus na blogu gde "razvlačiš" bahatog amera koji je fejlovao u pokušaju da dokumentuje korupciju u Srbiji, a za koju 50% srba pretpostavlja da postoji, i 49% njih se susrelo sa njom? Reklo bi se da, ti i pomenuti privrednik koji je doveo "u problem" još N privrednika dugujući im 10ak hiljada evra, delite pasiju da pokušate diskreditovati sagovornika, za konkretnu diskusiju irelevantnim, informacijama. 😉

Dalje -- nisam čitao zakon, pa te molim da mi rastumačiš, jer vidim da si, kao novinar, solidno upućen -- nuđenje mita je, koliko znam, protivzakonito (ako grešim, ispravi me). Uzimanje tog mita i prebrojavanje istog je ______? Pod pretpostavkom da je policajac, uzimanjem novca i prebrojavanjem istog u krivičnom prekršaju, pere li ga od odgovornosti to, što je, NAKON prebrojavanja, vratio tj. prisiljavao zaustavljenog da uzme svoj novac (maltene, (u)bacio u auto)?

Eto, da zanemarimo papirić i zamišljenih/izmišljenih 3500 dinara, a da se držimo prikazanog na klipu.

Nije amerikanac, kanađanin je izgleda: http://yael.ca/#about

Milan Kamponeski
04/06/2015

Ima Američki pasoš, a poreklom je valjda Poljak, živi u Beču . . i tako . .

Milan Kamponeski Vidim da mu je sajt na kanadskom domenu i sa lapo/lapo engleski/francuski… možda samo živi u Kanadi…

Govedo je u svakom slučaju… Ladno mu je poslednji savet u opisu "don't give them your passport"… što bih voleo da ga vidim da dođe u Nemačku i odbije da da pasoš policajcu 😀 😀 😀

Ivan Malovrazic
04/06/2015

Nedjo Kovačević
"Nedjo Kovačević
28 mins ·
if he head pulled of this shit with US police he would spend night in jail!"

Nauči engleski, pa "prosipaj" pamet "po internetu" 😉

Milan Kamponeski
04/06/2015

Ivan Malovrazic stvarno ne mislim da je u redu, niti mogu da ulazim u to šta je srpskom policijacu bilo u glavi u tom trenutku.
Možemo da nagađamo, možda je uzeo novac u ruke svestan da ne mogu da se sporazumeju samo da bi mu pokazao koliko mora da plati . .
Osim tog nagađanja, ono što znamo i što smo videli da je činjenica je to da mu je policajac doneo i zapisnik i uplatnicu i rekao mu da ide da to plati u pošti na graničnom prelazu.
Nekoliko puta.
Da mu je to isto ponovila i šefica patrole.

Kao što je činjenica da je lik uprono pokušavao da navuče policajca da uzme mito, a kad mu to nije uspelo, onda je okačio video klip sa naslovom kako srpski policajac pokušava da mu uzme mito.
Ološ lažljivi manipulativni.
Istraživački novinar koji se bori za slobodu društva.
Jezivo.

Uvreda za Srbiju, uvreda za časnog policajca i uvreda za svakog ko je pogledao video klip i razumeo šta mu je rečeno.

Milan Kamponeski
04/06/2015

Predrag Stojadinović ili u Kanadu ili Ameriku . .

Ivan Malovrazic
04/06/2015

Nisam rekao da nije bio bezobrazan, niti da ga ne bih napenalio da me je peglao u glavu ovako, al' činjenica je da se pandur doveo u nezavidnu situaciju prebrojavanjem para i pisanjem po papiriću nečega, što je amer mogao da razume, ako uzmemo u obzir da pandur ne priča engleski, a amer ne priča srpski -- dakle, cifra. Sve ostalo stoji.

Milan Kamponeski To.

Nego, da li ti i ja to imamo 23 zajednička il se mene čini? 😀

Nedjo Kovačević
04/06/2015

Ivane hvala što si mi skrenuo pažjnu na typo prouzrokovan autokorekcijom Android tastature 😉 A što se tiče prosipanja pameti, mislim da će se ovde svi sem tebe složiti da si ti taj koji pokušava da je prosipa.

Ivan Malovrazic
04/06/2015

gde se ima, tu se prosipa 😉 Nedjo Kovačević

Mirjana Belgrade
04/06/2015

Milane, HVALA TI beskrajno!!!!
u moje ime, a verujem i u ime svih gradjana Srbije, u ime svih postenih, pravicnih, dobronamernih, u ime svih normalnih.

Verujem da je retko naci nekog u Srbiji ko voli policiju ali ovi nasi policajci zasluzuju podrsku svijh nas -- bestidno i vrlo tendenciozno provociranje policije je trajalo, po licnom priznanju vozaca, 1 ½ sat. Bes urla iz mene i ne mogu da verujem da nisu priveli ovog beskicmenjaka. Nisam pravnik ali mozda neko ko jeste moze da pomogne -- ne izvrsavanje zahteva i obstrukcija sluzbenog lica u vrsenju duznosti je krivicno delo? Mozda jos uvek moze da bude procesuiran?

Yael Ossowski (vozac, ako uopste zasluzuje da mu ime bude pomenuto), zasigurno zna sta bi mu se desilo da je nesto ovako pokusao u rodnoj Kanadi ili u Austriji gde izgleda trenutno boravi.

Video, ceo sadrzaj i pokusaj medijske halabuke su besramna uvreda za policajce, za sve nas, ali i za ljudski um -- koliko daleko moze da ide jedan nezreli jadnik u ocaju sopstvene nebitnosti.

http://www.yael.ca
https://studentsforliberty.org/europe/profile/yael-ossowski/

Zasluzuje da bar bude na virtualnom stubu srama kad vec nije uhapsen!

Saša Jovanović
04/06/2015

Debil. Policija je postupila ispravno. On pokusava da ih namesti.

Miloš Šolaja
04/06/2015

Ivan Malovrazic pglu

Miloš Šolaja
04/06/2015

Lik (Amer) nema nikakav uticaj, YT kanal mu je jadan, jedini publicitet koji dobija jeste od Srba koji su ga bash-ovali do maksimuma, tako da ne bismo trebali previse da se uzrujavamo.

Miloš Šević
04/06/2015

DumbAss american

Jelena Milosevic
04/06/2015

Sto se tice 3500 dinara neko je pojasnjavao i to da mu je objasnajvao da mu toliko fali.
Ovaj je bio ok, steta da mi nije naleteo neki kao sto su ovde u Holandiji -- ladno bi ga priveli posle 2-3 recenice sa onakvom intonacijom!
Samo sto bi se verovatno opet digli neki i rekli kako nasi cajkani maktretiraju jadne strance koji nam ostavljau pare- kao sto ovaj i sam rece !
A ono "neki" Ivan se odnosi na nase a ne strance -- koji ga uglavnom ne bi zalili -- jer se zna: prekrsaj, platis pare i cutis !

Jovan Milosevic
04/06/2015

People that record this video are damn stupid…lol. They wanna to stage that police officer wanted to take money from they (bribe). But they dont understand that they need to pay the ticket! Pls…so ridiculously people. If your video is not 100% success…that its a failure… Lameeeee

Sasa Radojevic
04/06/2015

Ovde se lepo vidi da je Srbija KURAC od drzave! Pet policajaca se sat i po, o trosku poreskih obveznika, bakce sa drskim vozacem. Postavljena su pitanja da li treba da znaju strane jezike. Zasto bi znali strane jezike, pa ministar je falsifikovao doktorat?! Mozda su i oni falsifikovali svoje diplome. Ne treba da znaju strani jezik. Lepo bi bilo da znaju strani jezik. Nije problem u jeziku. Problem je sto policija, kao i cela drzava, nije spremna i sposobna da resi jedan najobicniji saobracajni prekrsaj sa strancem koji ne zna srpski. Policajac uporno s njim prica srpski. Sefica je nevaspitana i neobrazovana za ovaj slucaj. Ona se razume sa strancem i ona se svadja sa njim. Da li sef policijske patrole treba da se svadja sa strancem? Ocigledno je da je ekipa u kolima spremna za ovaj dogadja vise od policije. Oni se divno zabavljaju. Policajci su iznervirani. Ko je ovde lud? Ko treba da ima trening za ovakve situacije? Ovaj video ce sada kruziti svetom i praviti sliku o Srbiji. Znam policajce kod kojih bi cela ekipa posle tri minuta lezala na zemlji pored auta sa rukama na ledjima. To mozete ocekivati sledeci put kada naleti ovakva ekipa. Da li je to resenje? Ne znam. Vidim da se ekipa divno zabavila sa policajcima moje drzave. Nikako da kazem:"Boli me kurac"! U Americi, kad mi policajac prilazi sa rukom na pistolju, ne pada mi na pamet da se pravim pametan. Budemo ljubazni jedni prema drugom i lepo se rastanemo. Ako kazem da ne znam engleski, ljubazno pita da li zelim prevodioca. Sa rukom na pistolju. Mnogi se ne boje znacke, ali se pistolja boje svi. Ove"policajce" treba najuriti iz policije i zabraniti im da rade drzavnoj sluzbi. Oni su sramota za drzavu.

Website Designz
05/06/2015

na tom stupu moze zajedo s njim i svaki policajac koji se na ovakav (nikakav) nacin sporazumijeva s ljudima. kao da ni osnovnu nisu zavrsili.

Lola Salaćanin
05/06/2015

A sto neko od saputnika "glumi ludilo" i nece da prevodi jer on u jednom momentu kaze " I spent a lot a money in YOUR country". So, cista provokacija unapred pripremljena, namerno prekoracenje brzine, pripremljeni za snimanje.

Milan Kamponeski policajac mu je napisao i rekao da je to sto mu je pruzio (20EUR i 1100 RSD) ukupno 3500RSD a da je kazna 2500 i da ne moze da uzme to od njega

Ivan Malovrazic Policajac je uzeo novac da prebroji i primetio eure u iznosu. Nije toliko tesko, samo malo jace napregni mozak..

Sta pricas ti, si normalan? Jok da vidim kako bi tebi bilo da si policajac a dosao ti stranac da te podmicuje i da te zajebava??? Takva budala kao ti nije ni blizu covek kao oni sto su, pomogli su covek a sta su dobili, onu stvar. Samo si nasao mesto da prosipas ,,pamet" isto kao i ovaj idiot na snimku sto je samo dokaz da takvih ljudi ima u svakoj zemlji.

Nenad Dimitrić
05/06/2015

Oni se divno zabavljaju jer su drogirani. Ako obratite pažnju, sakrivaju drogu na početku video snimka. Gestikulacija i ponašanje im je NEUOBIČAJENO, i ne bi se moglo smatrati običnim stresom koji se doživi svakako pred organima reda. Ne moraš biti ni policajac, ni inspektor da vidiš da su sumnjivi. E sada, sasvim je bolesno od tebe da krivicu za ovo svaljuješ na saobraćajnu policiju i na ove ljude, jer su maksimalno dobro odradili svoj posao. Mogli su da im pozovu interventnu, da ih spakuju u maricu, pa na noćenje u zatvor, pretres automobila, našli bi drogu, mogli su im napakovati svašta još nešto, ali nisu… no dobro.

Marko Mitrovic
05/06/2015

>> As a matter of fact, if I were to make an offense like this and then be this rude to a police officer in Hungary, Poland, Germany or Austria , I would have spent the night in custody and I would have been taken before the judge the next morning.<<

As a matter of fact, the same laws are in Serbia :) Police officers saved his but, what he didn't understood…

Marko Mitrovic
05/06/2015

Ma i ovom da nije dao pasos zavrsio bi se snimak na pola…

Ivan Malovrazic
05/06/2015

Aleksandre, a onda je uzeo olovku i nazvrljao cica glisu, kog je amer protumacio kao 3,5k din 😉

Leave a Comment