Facebook profiel wordt Timeline

Nieuws | Geschreven door Hans Willemse | 26-09-2011 | 4 Comments
facebook-timeline-overzicht

Timeline toont je Facebook Profiel op een geheel nieuwe manier. Op de f8 conferentie van Facebook toonde oprichter Mark Zuckerberg de nieuwe manier waarop je profiel wordt getoond aan vrienden en andere Facebook gebruikers.

Wat is Facebook Timeline

Binnenkort krijgt iedere Facebook gebruiker de beschikking over Facebook Timeline. Alle belangrijke gebeurtenissen, foto’s, video’s, Status-updates met veel ‘Likes’ en reacties worden getoond in je Timeline. Hiermee wordt je profiel een overzicht van je leven en krijgen bezoekers van je profiel een beter beeld over de Facebook gebruiker.

De Timeline begint met een grote foto, die door de gebruiker zelf kan worden gekozen. Er direct onder worden de naam, profielfoto en een korte samenvatting getoond.

Vervolgens ziet de bezoeker je hele leven opgebouwd als tijdlijn (Timeline). De meest recente gebeurtenissen, foto’s en Status-updates worden bovenaan getoond. Wanneer verder naar beneden wordt gescrolld wordt er steeds verder de geschiedenis in gedoken. Uiteraard kan je zelf aangeven welke Status-updates, foto’s, video’s, gebeurtenissen en Vriendschappen belangrijk zijn of je juist niet wilt weergeven in de Timeline

Geheel onderaan toont Timeline de Facebook Social Apps die je gebruikt. Laat bijvoorbeeld met de Nike+ app zien waar en hoe ver je hebt hardgelopen of naar welke muziek je luistert met de Spotify applicatie.

GD Star Rating
a WordPress rating system

Lees meer:

Home | Nieuws | Facebook profiel wordt Timeline
Facebook icon

Hallo Facebookblog.nl bezoeker, heeft dit artikel je verder geholpen?

Like en deel dit artikel met je Facebook Vrienden:


Word Fan van ons op Facebook:
  • Pingback: Het grote nieuws van afgelopen dagen: Facebook gaat op de schop

  • Dekievitmaria

    Heel leuk, maar ik kan de timeline er niet meer vanaf krijgen, terwijl ik die hele timeline niet wil hebben, maar de oude layout veel handiger vind. Is er ook een manier hoe ik die timeline weer wijzig in de vorige layout????

  • http://www.facebook.com/people/Anja-Cornelissen/741357565 Anja Cornelissen

    Ik heb ook de timeline ingeschakeld, echter ging dit per ongeluk. Ik vind deze nieuwe lay out erg vervelend maar kan hem er ook niet meer af krijgen. Iemand tips? 

  • angela

    vind het juist geweldig!! Veel overzichterlijker. en veel meer mogelijkheden veel veiliger. Bv…wat je openbaar wilt zetten en wat niet!!en het gebeurt ook echt.! idd…veranderingen zijn soms nodig voor verbeteringen!!

Je reactie dient te voldoen aan onze uitgangspunten