HUMANOST NA DJELU

Utorak, 06.03.2012, 02:00

Ukoliko ste materijalno ugroženi ili vam je potrebna pomoć kontaktirajte nas putem e-maila info@novipazar.com, kako bi mogli objaviti Vaš slučaj na našem sajtu.


 


BUDITE DONAROTI HUMANITARNOG FONDA "HADŽI NADŽIJA KARABEGOVIĆ AGUŠEVIĆ"Ukoliko želite da donirate neku od nasih aktivnosti to možete uraditi na dva načina to su:


1. Jednokratna pomoć


Jednokratnom pomoć podrazumeva uplatu određenih srestava na žiro račun fondacije ili pomoć u doniranju osnovnih životnih namirnica i sredstava za higijenu ili doniranje u obliku odevnih predmeta ili drugu vrstu pomoći.


Za uplate žiro računa fondacije je sledeći:


žiro račun: 240-124392701800-76


Findomestic, Novi Pazar


 


Za svaku drugu vrstu pomoći možete se obratiti na kontakt telefone ili lično doći u prostorijama fondacije u Novom Pazaru.


2. Budite donator nekog od naših 4 programa


Program A: Obrazovanje


Program B: Socijalni program


Program C: Zdravstveni program


Program D: Izgradnja


Donaciju nekog od naših programa možete uplatiti na naš žiro račun:465487-76546-75 Riffajzen bank s tim da morate naznačiti u svrhu plaćanja koji od programa želite donirati.


Ukoliko želite donirati Obrazovni program u tom slučaju se trebate obratiti fondaciji putem telefona ili e-mail adrese kako bi se definisali detalji oko stipendiranja određenih grupa studenata.


Za sve informacije posetitie web stranicu http://www.fond-hadzinadzija.org