Growing seed

Reiki

Reiki is de universele levensenergie. Alles wat leeft staat ermee in verbinding en heeft deze energie nodig om te kunnen leven, groeien en herstellen van ziekte en pijn.

Behandeling

Door allerlei pijnlijke ervaringen in ons leven kan onze natuurlijke verbinding met de universele levensenergie verzwakken. Met Reiki-behandelingen wordt deze verbinding weer versterkt en daarmee wordt je zelfherstellend en genezend vermogen vergroot. Een Reiki-behandeling werkt helend, harmoniserend en ontspannend op lichamelijk, emotioneel, mentaal, geestelijk en zielsniveau. Een Reiki-behandeling wordt gegeven door middel van handoplegging of met de geest op afstand over grenzen van tijd en ruimte.

Inwijding

Het werken met Reiki is voor iedereen mogelijk door het ontvangen van één tot drie inwijdingen door een Reiki-master tijdens Reiki-cursussen. De inwijdingen zijn verdeeld in 3 graden.

Kosten

Een Reiki-behandeling duur ongeveer 1 ½ uur en kost €45. Een inwijding kun je individueel of per groep ontvangen. Een groepsinwijding van maximaal 6 personen duurt 2 dagen en kost €100. Een individuele inwijding duurt 1 dag en kost €80.

Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief ontvangen? Vul hier je e-mailadres in.