​​​​
 

Sestavite si ponudbo po​ svoji meri

SESTAVI
​​
Pogoji

1​S 16. 11. 2015 se bo storitev Varen splet začela zaračunavati po ceni 2,99 EUR (zasebni uporabniki) oz. 4,99 EUR (naročniki poslovnih paketov) na mesec.

2​Akcijska ponudba paketa TopDuo TV – prvih pet mesecev 60 % popusta - velja od 5. 3. 2015 do 21. 3. 2016 za nove naročnike, ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev. Ponudba se izključuje s ponudbo BON 200 EUR ter akcijsko ponudbo naprav SiOL. Za več informacij o ponudbi, vključno z možnostjo vezave naročniškega razmerja za 12 mesecev, Telekomov center, pooblaščeno prodajno mesto ali pokličite 041 700 700 oz. 080 8000. Nov naročnik je vsak naročnik, ki sklene pogodbo, pri tem pa je izpolnjen pogoj, da v omrežju Telekoma Slovenije priključek na njegovem naslovu in njegovi številki stanovanja v preteklih šestih mesecih ni bil zaseden. Nov naročnik s podpisom zagotavlja, da izpolnjuje ta pogoj. V primeru, da Telekom Slovenije ob preveritvi priključka ugotovi, da je naročnik kršil ta pogoj, se naročniku zaračuna celotni znesek pogodbenih obveznosti. Kot nov naročnik se ne upošteva naročnik, ki prehaja znotraj različnih omrežij Telekoma Slovenije, upošteva se le naročnik na lokaciji ne glede na tip priključka.

3Novim in obstoječim nevezanim naročnikom pripada različno število BOX-ov glede na paket. Vsak nadaljnji BOX S se doplača po ceni 2,9 EUR z DDV na mesec. Naročniku, ki ne vzame nobenega najetega BOX-a, se obračuna popust pri naročnini v višini 1 EUR z DDV na mesec. Naročniku, ki je vezan in ne poplača pogodbenih obveznosti, ne pripadajo brezplačni BOX-i glede na paket, ampak se doplačajo po ceni 2,9 EUR na mesec za vsak posamezni BOX S do izteka vezave. Če naročnik na paketu ne vzame nobenega najetega BOX-a, se mu popust ne upošteva, se mu pa po izteku vezave prične obračunavati popust 1 EUR, oziroma lahko najame brezplačne BOX-e, glede na pripadajoči paket.