ЗА НАС

ДОО “ЕЛЕKТРО ПРОМЕТ” компанија со висок рејтинг и реноме е една од водечките компании во продажбата на апарати за домаќинство (бела техника) во Македонија. Основана во 1994 година со седиште во Кавадарци, Македонијана Ул Шишка бб, веќе долги години на своите клиенти им нуди комбинација од квалитет по разумни цени за било кој продукт од богатиот избор на електрични уреди.