Ignacio Morgado Bernal

ignacio morgadoCatedràtic de Psicobiologia a l’Institut de Neurociència i la Facultat de Psicologia de la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha Realitzat Estudis i Treballs de Recerca en les Universitats del Ruhr (Alemanya), d’Oxford (Regne Unit) ia l’Institut Tecnològic de Califòrnia (Caltech, EUA). Imparteix classes de Psicologia Fisiològica i Realitza Investigació experimental Sobre Potenciació i Recuperació de la memòria per Estimulació elèctrica cerebral en rates Normals i amb Dany cerebral. Premi Extraordinari de Llicenciatura (1976), Premi de la Societat Espanyola de Psicologia (1982, tesi doctoral), Premi Divulga (1985) del Museu de la Ciència de Barcelona i Premi Atlas (2014) d’articles de Divulgació Científica Sobre Neurociències. Va ser degà fundador de la Facultat de Psicologia i director del Departament de Psicobiologia i de Metodologia de les Ciències de la
Salut, a la Universitat Autònoma de Barcelona. És Membre de la Societat Espanyola de Neurociència (SENC) i ha Estat Membre del comitè executiu de la Cervell i Comportament Societat Europea (EBBS). Director ACTUALMENT és del Màster en Psicobiologia i Neurociència cognitiva de la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha Realitzat Assessories Científiques paràgraf Editorial Ariel (Grup Planeta) i Cosmocaixa de Barcelona. És autor del Bloc A les entranyes de la ment (en Investigació i Ciència, l’edició espanyola de Scientific American), i de l’ONU centenar de Treballs Sobre Psicobiologia i neurociència cognitiva, publicats en revistes i llibres Nacionals i Internacionals. Ha publicat tribunes i Articles Científics i d’Opinió és diària Com El País i La Vanguardia. Les seves Principals obres de Divulgació Científica fill Emocions i Intel·ligència Social: Les claus Per Una aliança Entre els sentiments i La Razón (Mina 2006 catalana edició i Ariel, 2007 i 2010 edició castellana), percebem de Com El Mundo: 1 Exploració de la ment i els Sentits (Ariel, 2012), Aprendre, Recordar i oblidar: claus cerebrals de la memòria i l’Educació (Ariel 2014) i La Fàbrica de les il·lusions: conèixer Més paràgraf Millors Ser (Ariel, abril de 2015).

Rosa Casafont Vilar

 Foto 230Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona, Màster en Neurociències i Màster en Salut Laboral per la Universitat de Barcelona. Estudis superiors de música en el Conservatori de Música de Barcelona i estudis de direcció PPD a ESADE.

Com a professional de la salut tinc la sort d’exercir la meva vocació, la medicina, i alhora la meva passió, les Neurociències. Formadora en àmbits hospitalari i educatiu, part del equip formatiu del postgrau de neuroeducació de la UB i autora dels llibres: Viatge al teu cervell i Viatge al teu cervell emocional.

Anna Forés Miravalles

AnnaDoctora en Filosofía i Ciències de l’Educació i Llicenciada en Pedagogia per la Universitat de Barcelona. Entusiasmada per l’educació. Em dedico a tot el que tingui a veure amb la humanització, en seguir creient en el gènere humà, o en fer més humana la nostra vida, per tant: l’educació social, la resiliència, la neurodidàctica. Co-directora del postgrau de neuroeducació de la UB i coautora de llibres com: Descubrir la Neurodidàctiva; Neuromites en Educació.

ICE Universitat de Barcelona Grup de Recereca en Orientació Psicopedagògica

Col·laboració destacada

Tornar amunt