Speaks og ventemusik!

Vi har alle prøvet at ringe til virksomheder som TDC, Post Danmark eller en offentlig myndighed og blive mødt af en behagelig, troværdig og autoritær voiceover, der byder velkommen og præsenterer os for en række valgmuligheder. Sådan kan dine kunder også blive taget imod.

Billige speaks og behagelig ventemusik!

Hos TelefonKongen har vi udvalgt nogle af landets bedste speakere til telefonsvareren. Der er speakere/indtalere for enhver smag. Hvis du alligevel ikke synes om vores speakere her på siden, har vi mange flere i baghånden. Også kendis speakere, du kender fra tv. Det meste er muligt i jeres telefon.

Ønsker du mere end bare en “tør” indtaling på jeres telefonsvarer, kan vi krydre jeres speak med lydeffekter og/eller musik i baggrunden. I mange tilfælde kan det være med til at levendegøre og forbedre det samlede indtryk af virksomheden – og gøre lytteoplevelsen endnu bedre.

Ventemusik – Music On Hold

TelefonKongen har masser af velklingende ventemusik til jeres telefoncentral/Voice Response system. Ventemusikken er afgiftsfri (royalty free). Det betyder, at når I først har købt ventemusikken, er det jeres. Slut med løbende indrapportering til Koda/Gramex. Hvilken ventemusik passer til jeres telefonsvarer? Lyt til vores ventemusik her på siden.

Fortæl om jer selv i ventetiden

Det lyder måske selvmodsigende, men travlhed i virksomheden kan faktisk komme jer til gode. For når kunden alligevel venter på, at I får tid, hvorfor så ikke fortælle om jer selv, jeres produkter og aktuelle tilbud? Annoncering med lydspots i telefonen kan være en yderst effektiv form for markedsføring… for du har jo allerede kundens fulde opmærksomhed.

Vil du høre mere om hvad vi kan?

Ring til os på 70 777 888 eller send en mail til mail@telefonkongen.dk hvis du har spørgsmål eller vil høre mere om dine muligheder. Vi snakkes.

Du kan også bestille online, ved at klikke på Bestil nu.

Vores speakere

Her er vores mest benyttede speakere til telefonen! De er gode, bunderfarne og billige. Lyt og find den rigtige speaker til din telefon.

Holdet bag

Telefonkongen – Voice over og speaks til telefon

Bag TelefonKongen er ét af tidens mest benyttede speakstudier i landet, Lydstudiet Aros, der dagligt leverer speaks til et utal af danske og udenlandske radio- og tv reklamer, virksomhedsfilm, e-learning portaler, etc. Du kan læse mere om Lydstudiet Aros på www.lydstudietaros.dk.

jonathan

Jonathan
Producer og speaker
jonathan@lydstudiet.dk

pernille

Pernille
Speaker
pernille@lydstudiet.dk

johnjohn

John John
Tekstforfatter
john@lydstudiet.dk

Jacob Mathiassen
Speaker og Producer
Jacob@lydstudiet.dk

Find os

TelefonKongen
C/O Lydstudiet Aros
Silkeborgvej 45-47, 1. sal (indgang via Karupvej)
8000 Århus C
CVR-nr: 31336074

Kongens telefon

+45 70 777 888
Åbningstider: Mandag – fredag: 9.00 til 16.00

Kongens e-mail

Henvendelser af generel karakter:
mail@telefonkongen.dk

Legekammerater

Navigation