Welkom bij vastgoednetwerk Zamen!

Vanuit een culinaire wandeling uitgegroeid tot een waardevol netwerk met ca. 250 jonge ambitieuze professionals binnen de Limburgse vastgoedwereld. Juist voor deze groep is kennis en ervaringen delen belangrijk. En dat kan op een gezellige en informele manier bij Zamen!

Het vastgoednetwerk Zamen! organiseert diverse activiteiten en bijeenkomsten voor haar doelgroep, zowel op provinciaal niveau als op regionaal niveau. De Provinciale activiteiten zijn opgebouwd rondom de thema’s ‘Communicatie’, ‘Innovatie’, ‘Culinair’ en ‘Samenwerken’.

Om te zorgen dat het netwerk de gehele provincie Limburg dekt, is de organisatie achter het vastgoednetwerk Zamen! opgebouwd uit elf initiators; Simone Beijer, René Bovens, Remy Beuskens, Bas Cox, Stijn Groen, Bob Jongen, René van de Mortel, Jano Schoenmakers, Dietmar Schrijnemakers, Bas Sievers, Ivo Spierts en Richard Wagner. De Stichting Zamen! kent geen contributie. Bovengenoemde initiators nodigen hun gasten op persoonlijke titel uit voor deelname aan vastgoed gerelateerde netwerkevenementen in Noord- en/of Zuid-Limburg. Deze genodigden zijn personen met een leeftijd tussen de 30 jaar en 45 jaar.

De deelnemers zijn afkomstig uit zowel de overheid (gemeenten, provincie en woningcorporaties) als het bedrijfsleven (projectontwikkelaars, aannemers, architecten, notarissen, advocaten, beleggers, makelaars, adviseurs, enzovoort.).

Zamen! tweets

 

Stichting Zamen! Provinciaal
Postbus 1141
6201 BC Maastricht