Søndergaard Køleteknik & VVS tilbyder forskellige standardmonteringer af varmepumper - Som varierer efter typen af varmepumpe og typen af bygning, som varmepumpen skal installeres i. I langt de fleste tilfælde, er standardmontagen dækkende for montagen – Hvis dette ikke er tilfældet, får du naturligvis besked inden arbejdet påbegyndes. Der aftales altid faste priser, så du ikke skal bekymre dig om ekstraregninger.

Standardmontage af varmepumper


Sandardmontage af luft til luft varmepumper
(læs mere her)

      
Pris: 3.995 Kr.
(inkl. moms)

Montage af luft til vandvarmepumper
   Luft til vand varmepumper
   
Pris: Kontak os

Montage af jordvarmeanlæg  
   Jordvarmeanlæg (væske/vand)
   
Pris: Kontak os

 

Vi er med gennem hele processen


Søndergaard Køleteknik & VVS er en enkeltmandsvirksomhed, som betyder at mester selv er med gennem hele processen fra; Rådgivning og salg til installation og den efterfølgende service. Det betyder at du har kontakt med den samme person gennem hele forløbet, som sikre dig den optimale løsning.

Vi kan tilbyde forskellige standardmonteringer af varmepumper. I langt de fleste tilfælde, er standardmontagen dækkende for montagen – Hvis det ikke er tilfældet, får du naturligvis besked inden arbejdet påbegyndes. Der aftales altid faste priser, så du ikke skal bekymre dig om ekstraregninger.

Hvis du har brug for service på din varmepumpe, kan du altid regne med hurtig hjælp fra Søndergaard Køleteknik & VVS. Med de fleste ordninger har du frit installatørvalg, når der skal foretages service for at garantien overholdes – Her står vi altid klar til at hjælpe.

Ingen montage og service af discount varmepumper


Vi foretager ikke installation og servicering af varmepumper, som er erhvervet i byggemarkeder/supermarkeder. Vi har valgt kun, at arbejde med kvalitets varmepumper, hvor vi kender produktets performance og af erfaring ved, at produktet holder i mange år - også efter garantiperiodens ophør.


find os

Kontakt os i dag

Du er altid velkommen til at kontakte os.
Du kan skrive til os her
eller ringe på 97323145/ 29282268

/Arne Søndergaard

Om os

Søndergaard Køleteknik & VVS har mere end 20 års erfaring. Vi udfører de fleste opgaver indenfor VVS og Køleteknik.
Kontakt os på 97323145 og hør hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt

Søndergaard Køleteknik & VVS
V./ Arne Søndergaard
Tromsøvej 6, 6950 Ringkøbing
Tlf.: 97323145
Mobil: 29282268

Please publish modules in offcanvas position.