EVA Airways

EVA Airways (airlinecode: BR) is een Taiwanese luchtvaartmaatschappij met als thuisbasis Taipei (TPE), de hoofdstad van Taiwan.

Deze Taiwanese maatschappij vliegt 3x per week van Amsterdam via Bangkok naar Taipei (november 2009). Het is dus mogelijk om een vakantie in Thailand te combineren met een stopover in Taipei, een Aziatische bestemming die nog niet zo bekend is bij Nederlandse reizigers.

br2.large.jpg

EVA Air

EVA Air vliegt momenteel op de route Amsterdam-Bangkok v.v. met een Boeing 747 Combi (passagiers en achterste gedeelte vrachtruimte).

Tijdens de vlucht krijgt u 2 maaltijden geserveerd en worden er meerdere films op het scherm vertoond. In dit type toestel heeft u in de Economy Class helaas geen eigen tv-scherm.

Indien u een ruimere stoel wilt tijdens deze lange vlucht, kunt u tegen een meerprijs een stoel in de Evergreen Deluxe Class boeken (Economy Class service). U heeft de beschikking over een eigen tv-scherm in de stoel voor u.

In de Business Class heeft u een ruime, comfortabele stoel, eigen tv-scherm en uitstekende service gedurende de vlucht. De tijd vliegt voorbij en voor u het weet landt het toestel al in Bangkok....

Wilt u direct een ticket met EVA Air boeken naar Bangkok ? Kijkt u dan eens op www.vliegtarieven.nl (all-in vliegtarieven) !

Website: www.evaair.com