Home » Bestemmingen » Steden » Zuid-Thailand » Cha'am & Hua Hin » Hyatt Regency Hua Hin

Hyatt Regency Hua Hin

Adres: 91 Hua Hin, Khao Takiap Road, Hua Hin, Thailand 77110

Telefoonnummer: 00-66-3252 1234

E-mail: huahin.regency@hyatt.com 

Website: Hyatt Regency Hua Hin

Een door een enorm grote, tropische tuin omgeven schitterend luxe resort van de bekende internationale Hyatt-keten. Het ligt pal aan het parelwitte strand van Hua Hin. Het Hyatt Regency heeft alles in huis om het de meest verwende vakantiegangers helemaal naar de zin te maken.

hyatt-hua-hin2.medium.jpg

De kamers van het Hyatt Regency Hua Hin zijn in typisch Thaise stijl gebouwd. Heerlijk relaxen in een ligstoel onder een schaduwrijke palmboom met een goed boek is een goede optie. Indien je meer privacy wenst, kan je de Regency Club Room boeken, zodat je toegang krijgt tot het eigen zwembad van de Club-vleugel.

hyatt-hua-hin1.medium.jpg

Op culinair gebied kom je in het Hyatt Regency niets tekort. Voor visspecialiteiten en mediterrane gerechten kies je voor het restaurant Figs; in een open keuken kan je het koken zelf aanschouwen. Indien je liever Thais eet, kan je een tafeltje reserveren in Talay Thai, een uit drie paviljoenen bestaand restaurant met terras dat uitzicht biedt op strand en zee.

Op het strand zijn talloze voorzieningen voor watersporters als windsurfen, kanoën, kajakvaren en zeilen. En met zes golfbanen in de buurt kunnen golfliefhebbers hun hart ophalen.

De avondmarkt van Hua Hin is ook zeker een bezoekje waard, je kunt hier ook heerlijk eten !