Emirates

Emirates (airlinecode: EK) is de luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten (V.A.E.) met als thuisbasis Dubai (DXB).

Halverwege de 80-er jaren van de vorige eeuw reduceerde een andere maatschappij uit het Midden-Oosten, Gulf Air, zijn vluchten van en naar Dubai. Daardoor werd in 1985, met steun van de koninklijke familie van Dubai, een nieuwe maatschappij opgericht: Emirates.

Tegenwoordig vliegt Emirates vanaf Dubai naar vele bestemmingen in het Midden-Oosten, Azië, Europa, Afrika, Oceanië en Noord-Amerika. 

ek1.large.jpg

Emirates

Emirates is een uitstekende luchtvaartmaatschappij met een jonge, moderne vloot waaronder het grootste passagiersvliegtuig, de Airbus A-380.

Emirates onderhoudt vanaf Dusseldorf (Duitsland) een verbinding naar Bangkok (via Dubai). Vooral voor passagiers uit het oosten of zuiden van Nederland is het ideaal dat er vanaf Dusseldorf gevlogen kan worden. Dusseldorf Airport is makkelijk bereikbaar vanuit Nederland en biedt voldoende parkeergelegenheid.

Sinds mei 2010 vliegt Emirates ook weer vanaf/naar Schiphol. Mocht uw reis op Schiphol aanvangen, dan vliegt u via Dubai naar Bangkok v.v. 

Of u vanaf Dusseldorf of Schiphol vertrekt met Emirates, het is altijd mogelijk om een stopover van een paar dagen in Dubai te maken.

Meer informatie over Emirates kunt u vinden op www.emirates.com

Voor een ticket met deze maatschappij kunt u kijken op www.vliegtarieven.nl