Thailand

Thailand

 

 SAWAT-DII KHRAP !

Welkom op ReisdoorThailand.nl, de website voor Thailand-reizigers. Naast veel informatie over Thailand kan je hier ook informatie over buurland Laos vinden. 

Indien je tips of ideeën hebt voor deze website, kan je via de contactpagina een bericht sturen. Of laat een bericht achter in het gastenboek !

Ook als je hulp nodig hebt bij het samenstellen van je Thailandreis kan je via de contactpagina een bericht sturen.

Achter deze website zit geen grote organisatie, maar slechts een Thailand-fanaat die zijn passie voor en kennis over Thailand op andere Thailand-reizigers wil overbrengen.

Ga je voor het eerst naar Thailand op vakantie ? Dan wil ik je alvast even waarschuwen..... Thailand is verslavend......ben je er eenmaal een keer geweest, dan wil je daarna alleen nog maar terug, vaker en langer....

Wacht niet langer en boek HIER vandaag nog een vliegticket naar het 'Land van de Glimlach' !

*****************************************************************************    

I support Baan Gerda; a children's charity that provides homes and care for HIV & AIDS infected orphans. 

 

*****************************************************************************

Fietsen in Bangkok is de laatste jaren ontzettend populair geworden. Recreational Bangkok Biking organiseert deze fietstochten al jarenlang. Als deelnemer kom je langs verborgen plekjes in Bangkok waar je normaal niet zo snel komt als toerist. De fietstochten zijn geschikt voor ieder volwassen persoon die in staat is om zelfstandig op een fiets te rijden. Naast fietsen in Bangkok biedt Recreational Bangkok Biking ook fietstochten in Chiang Mai aan en tevens bestaat de mogelijkheid om met je kinderen te fietsen.

 Kijk voor meer informatie op de website van Recreational Bangkok Biking.  

 *****************************************************************************  

thai-flag5.large.gif

Wil je alvast een beetje in de Thaise sfeer komen ? Kijk dan naar onderstaand filmpje over Thailand waarbij je een korte indruk krijgt van het land en een aantal bezienswaardigheden die je er kan vinden ! 

Alvast veel succes met de voorbereiding van je Thailand-reis ! 

Kijk voor meer Thailand-filmpjes op YouTube !