HS Tryggtillvaro AB - Hemtjänst Stockholm
HS Tryggtillvaro AB - Hemtjänst Stockholm

Vi erbjuder hemtjänst insatser på flera språk

HS Trygg Tillvaro AB

Engelska, franska, persiska, spanska, ryska, serbiska, arabiska, turkiska

HS Tryggtillvaro AB - Hemtjänst Stockholm

Ansökan hemtjänst online

Vi erbjuder hemtjänst insatser på flera språk

Hemtjänst

Hemtjänst hos HS Trygg Tillvaro AB innebär att trygga din tillvaro optimal

Avlösning

Avlösning i hemmet innebär att vi anställer en person som ger avlastning åt anhöriga som vårdar en närstående.

Ledsagning

Ledsagarservice är en personlig service, som ska anpassas efter dina behov.

Välkommen till HS Trygg Tillvaro AB

Du som redan har hemtjänst?

Vi gör gärna ett konstnasfritt hembesök hos dig samt kan hjälpa dig att fylla i din hemtjänstansökan.

HS trygg Tillvaro AB Stockholm Huddinge sätter dig som kund i fokus och arbetar tillsammans med dig för att hitta lösningar som passar just dig. Vi utgår från individens egna villkor, har ett tydligt mål och genomför våra tjänster på ett rehabiliterande, förebyggande och individuellt anpassade sätt. Vår ambition är att ge dig bättre möjlighet att kunna bo kvar i din säkra hemmiljö samt kunna vara självständig med trygghet i bibehåll. Vi sätter alltid dig i centrum och utlovar en kontinuerlig kontakt med dig för att säkerställa att du är nöjd med kvalitén på det utförda arbetet. Vi erbjuder hemtjänst, ledsagning, avlösning och hushållsnära tjänster på flera språk. Hos oss har vi även möjlighet till anhöriganställning med goda förmåner.

Ansökan Hemtjänst

HS Trygg Tillvaro AB erbjuder dig en stimmulerande arbetsmiljö med tydlig ansvarsfördelning och utvecklingsmöjligheter.

Kontakta oss

Välkommen till HS Trygg Tillvaro AB Hemtjänst Stockholm, Huddinge Kontakta oss för mer information, fakta om hemtjänst Stockholm.

Arbeta hos oss

HS Trygg Tillvaro AB Varm välkommen arbeta hos oss Lediga jobb hemtjänst Stockholm, Huddinge. Ni kan Skicka oss ditt CV Online!

Vad andra säger om oss

Hamideh Salehi

HS Trygg Tillvaro AB ansvarige chef är utbildad sjuksköterska från Sophiahemmet med inriktning äldreomsorg och har många års erfarenhet inom kommunala verksamheter.

Hamideh SalehiVerkställande direktör
Davod Mirsadeghi

HS Trygg Tillvaro AB ansvarige vice verkställande direktör är utbildad civilingenjör med många års erfarenhet inom privata verksamheter, såsom skolvärlden.

Davod MirsadeghiVice verkställande direktör
HS Trygg Tillvaro AB - Hemtjänst Stockholm

Hemtjänst Stockholm

HS Trygg Tillvaro AB strävar efter att ge ett individuellt bemötande och omsorg som baseras på individens behov och önskemål samtidigt som levnadsvanor och intressen beaktas. HS Trygg Tillvaro AB skapar goda förutsättningar för att äldre skall kunna bo kvar hemma. Det handlar om deras trygghet och säkerhet, men också om att de anhöriga skall kunna känna sig trygga i att deras nära är i trygga händer och har hög livskvalitet. Hs Trygg Tillvaro AB Hemtjänst Stockholm, huddinge. Vi erbjuder Hemtjänst Ledsagning Avlösning och Hushållsnära tjänster på flera språk Telefon: 08 – 774 2009