Login


Register | Recover Password
Secondary header menu area. Create your secondary header menu in Appearance -> Menus

Download nu onze app

Onze werkplaats

Onze werkplaats is voorzien van nieuwe moderne apparatuur om uw auto perfect te kunnen onderhouden. Ook beschikken wij over een computersysteem van Bosch waarmee diagnose mogelijk is aan bijna elke moderne auto.

Algemeen

Autobedrijf Wijnand van den Berg B.V. is een universeel autobedrijf dat sinds november 2005 is gevestigd in Hoeven. Binnen ons bedrijf staat de klant centraal: service, kwaliteit en vertrouwen staan bij ons hoog in het vaandel.

Recensies

Bovag garagetaal

Hoofdactiviteiten

- Onderhoud en reparatie
- APK-keuringen
- Elektronische storingsdiagnose
- Airco, service en reparatie
- Autobanden en uitlijnen
- Verkoop alle merken: nieuwe- en gebruikte auto's

Kortom alles om uw auto in top conditie te houden.

Met uw APK keuring steunt u ook het Jeugd Sport Fonds.

BOVAG bedrijfs-checkup

Autobedrijven welke zijn aangesloten bij de Bovag moeten aan een aantal voorwaarden voldoen. Er wordt regelmatig een controle uitgevoerd of aan al deze punten wordt voldaan. Bij de laatste controle haalde ons bedrijf een score van 96%.

Verkoop

Bovag Autobedrijf van het jaar 2014 verkiezingen

Jaarlijks wordt door Bovag de verkiezing ” Autobedrijf van het jaar” georganiseerd. Deze verkiezing wordt gehouden onder alle onafhankelijke Bovag autobedrijven in Nederland. Na een voorronde waarin onder andere de klanten een bepalende rol hebben worden 10 bedrijven geselecteerd die om de titel autobedrijf van het jaar gaan strijden. Deze 10 bedrijven worden op verschillende manieren helemaal gecontroleerd door een extern bureau met een audit en met mysterie shoppers per mail , telefoon en in de werkplaats en verkoop afdeling. Deze test en ook een vakjury gaan dan bekijken welk van deze bedrijven het meeste recht heeft op een plaats bij de eerste 3 bedrijven. Daarna volgt nog een aantal zaken die worden gecontroleerd en op het jaarlijkse congres van de onafhankelijke Bovag bedrijven wordt de winnaar bekend gemaakt. In deze verkiezing hebben wij de 4e plaats behaald, iets waar we erg blij mee zijn.