Hier kan nog tekst of meer linkjes geplaatst worden Contact|Mijn SOSV
SOSV Opleidingen
 
 

SOSV Opleidingen bouwt mee aan een sterk en sociaal Nederland

Het Sociaal Landschap is in beweging. Taken en verantwoordelijkheden verschuiven en dit roept vragen op bij alle betrokkenen. Er is dan ook behoefte aan kennis en vaardigheden die direct toepasbaar zijn in de dagelijkse praktijk van vandaag én morgen.

SOSV Opleidingen voorziet in deze behoefte door mensen op te leiden, bij te scholen en te trainen. Wij beschikken over een netwerk van docenten, trainers en adviseurs die hun sporen hebben verdiend in het sociaal domein en zich hebben toegelegd op het opleiden, trainen en adviseren.

Het onderwijsmateriaal is in samenwerking met deze professionals ontwikkeld en wordt voor aanvang van de opleiding of cursus bijgesteld waar nodig. De geleverde kwaliteit wordt door cursisten en externe organisaties regelmatig getoetst.

Op de agenda van SOSV Opleidingen staan verschillende activiteiten gericht op het Sociaal Domein. De nadruk ligt van oudsher op basisopleidingen, verdiepingsopleidingen, kortdurende cursussen, vaardighedentrainingen en actualiteitendagen.

Deze staan open voor individuele inschrijvingen en kunnen als maatwerk, zowel op locatie als ‘in company’ worden geleverd.

Heeft u vragen over ons opleidingsaanbod?

Neem dan contact met ons op.

 

Aanbod opleidingen en cursussen

Werk en Inkomen Handhaving in de Sociale Zekerheid Ruimtelijke Ordening en Milieu Jeugd- en Gezinszorg Juridische Zaken Wmo