lördag 26 mars 2016

Trevlig påskhelg.Den falska aposteln och svenska folkets ärkebiskop Antje Jackelén GLAD PÅSK!
Regeringens, riksdagens och politikernas förbrytelser mot de svenska medborgarna och det samhälle dessa byggt och vill ha kvar har nu nått sådana extrema proportioner att vi folkrättsligt har rätt att ställa frågan om vi med våld har rätt att tvinga dem bort från makten innan de lagt välfärdssamhället i spillror!

Då Antje Jackelén vigdes till ärkebiskop kom mitran på glid eller fall. Var det en makt från ovan som ingrep och ville protestera?

”Tagen eder till vara för falska profeter, som komma till eder i fårakläder,
 men invärtes äro glupande ulvar. 
 Bibeln 1917, Matteus Kapitel 7:15 

Av deras frukt skolen I känna dem. Icke hämtar man väl vindruvor från törnen, eller fikon från tistlar?

Muhammed är inte en falsk profet” – Morgonbladet

Muhammed än idag inspirerar miljontals människor till strävan efter rättvisa, fred och ett gott liv” anser Jackelén.
Antje Jackelén anser att det finns flera vägar till Gud, och att Jesus inte är enda vägen dit. Hon använde även som sitt valspråk ”Gud är större”, en fras som främst används av muslimer. Frasen finns också i Bibeln, men då i meningen ”Då vet vi att vi är av sanningen, och inför honom kan vi övertyga vårt hjärta, om det fördömer oss, att Gud är större än vårt hjärta och vet allt”.

Hon anser även att muslimer och kristna ber till samma Gud: ”Det är självklart att muslimer och kristna ber till samma Gud. Jag tror att vi i framtiden kommer att inse att vi har mer gemensamt med troende i andra religioner än med dem i vår egen tradition. ”

Kommentarer
1.Jag väntar med spänning på Jackelens svar! Vår ärkebiskop är verkligen trogen i sin uppgift:Att sprida villoläror....
2.Antje Jackelén! DU är orsaken till att jag gick ur Svenska kyrkan! DU och dina medlöpare håller på att sälja ut kyrkan åt Djävulen och hans medhjälpare, d v s Muhammed och hans anhängare. Men du kommer att få ditt straff, du kommer att brinna i Gehenna!
3. Antje Jackelén kan inte vara kristen eller totalt okunnig om religionen Islam och om Muhammed.
Richard Johmshof har mycket kunskap om Islam och har ett utomordentligt bra anförande i riksdagen om Islam och om Muhammed, tydligen vet inte Antje Jackelen något om Islam tyvärr och borde läsa på och lyssna på Richard Johmshof, läsa verser ur Koranen och lyssna på fler videos i mitt blogginlägg nedan.
4. Hon är ingen riktig präst.. Det här är en djävulens avföda, häxa och satanist i mina ögon.
En JUDAS som villigt förnekar gud och kristendomen. En okunnig, obildad betjänt av satans profet Muhammed.. En Islamist i fårakläder.Morgonbladet

Var Muhammed ett föredöme när han lät halshugga 100-tals judar i klanen Banu Qurayza i Medina år 627, för att komma åt deras tempel?

Eller när han slaktade och förslavade judar i Khaybar år 629? Till slut blev de judar som stannat och betalat jizya fördrivna av kalif Umar..

När han gifte sig med en 6-årig flicka (Aisha) och "fullbordade äktenskapet när hon var 9?

Är det ett föredöme för miljontals människor enligt ärkebiskopen? Mxp

Läs:

Många har mist livet sedan upproret i Syrien började. USA och EU backar upp rebellerna, men det är inte särskilt välbetänkt. De arabiska revolutionerna bör inte stödjas därför att de första offren för dem är de kristna. Revolutionerna medför Sharia och förtryck av icke-muslimer.
…I själva verket är Syrien ett efter arabiska förhållanden ganska sekulärt land, och Damaskus ett viktigt centrum för kristen kultur.

Kommentar:
Är vi snart redo att fundera över den bibliska profetian? Den som berättar att "Odjuret" (= det Ottomanska Riket) fick ett "deadly wound in his head" (dvs. när Kemal Atatürk  lade ner kalifatet i Istanbul 1923) men som nu har återhämtat sig ('revived') som ett resultat av det muslimska Brödraskapets bildande 1928 och vill återupprätta sitt världsherravälde 'medan en förvånad och förskräckt omvärld tittar på'. I Odjurets panna stod nämligen inte 666 som Johannes trodde (det fanns ännu inget arabiskt skriftspråk, så det var omöjligt för Johannes att tyda det) utan "In the name of Allah" och sedan två korslagda svärd, som Johannes misstog för att vara den grekiska bokstaven chi. Vad Johannes i sin uppenbarelse om vår framtid såg var alltså Jihadkrigare med pannband och/eller armband. (se: http://www.youtube.com/watch?v=GtquNNEO7Fw&feature=related). 

För övrigt förutspådde Jesus detta redan på sin tid då han sade att "snart kommer de som tror att de gör Gud en tjänst genom att döda människor" (Johannes 16:2). Men Johannes förstod inte det som Jesus redan visste. Idag har vi dock möjlighet att förstå.

Man kan naturligtvis invända att man omöjligt kan veta något om framtiden och att därför profetior är löjliga. Kanske det.

Men den som ändå inte helt stängt dörren för detta kan läsa vad f.d. palestinske terroristen Walid Shoebat (numera kristen konvertit med en dödsdom över sig) berättar om de bibliska vs. de islamistiska profetiorna i sina två böcker "Why I left Jihad" och "God's war on terror". Det är mycket intressant läsning. Jag kan avslöja att Islam i denna profetia kommer att förlora och tillintetgöras på ett väldigt speciellt sätt enligt formeln "Ju större de är desto tyngre faller de".
"I den grekiska mytologin är Cassandra (Kassandra) en trojansk prinsessa som kunde se in i framtiden. Apollon, som blivit förälskad i henne, hade gett henne dessa egenskaper, men då hon avvisade honom förbannade han henne med att hon endast skulle kunna förutspå olyckor och aldrig bli trodd. Därav begreppet Kassandrakomplexet, som innebär en stark övertygelse av ha rätt men att ingen tror på en."

"...Trojanerna släpade då in hästen i staden till Athenas tempel, trots Kassandras och Laokoons varningar. För att fira grekernas avtåg ställde trojanerna till en stor fest, och medan de sov ruset av sig smög krigarna ut ur hästen och öppnade stadsportarna åt den grekiska hären, som hade återvänt under tiden. Staden blev plundrad och bränd, och de flesta män dödades och kvinnorna togs som slavar."

Vi som varnar för islam är som Kassandra, och som henne blir vi inte trodda, så vi går oundvikligen mot nederlag som då. Samma misstag om och om igen. Det kommer att bli ett tredje världskrig. EKP

2 kommentarer:

  1. Vilken tur att senaste tiders ohyggliga attentat och Is/daesh-terror ABSOLUT INTE har ngt alls med ISLAM att göra,FREDENS oöverträffade religion !
    Hjärntvätten av det exceptionellt NAIVA svenska folket går just nu på högvarv i våra "oberoende" svenska media!
    Men lyckligtvis finns motkrafter.. Bland de mest klarsynt rakryggade förvisso JOHAN WESTERHOLM (S). Följ hans blogg- gästskribenter och eget.http://ledarsidorna.se/2016/03/helene-bergman-bit-by-bit/

    SvaraRadera
  2. Ett konkret sätt att visa sitt missnöje med Svenska muslimskyrkans beteende är att säga upp sitt medlemskap.

    SvaraRadera