Weekend Media FestivalRovinj, 20. - 23. 09. 2012.

Galerija 2011

Dobrodošli na Weekend 2012.

Dodaj Weekend u Outlook
Novosti

Novosti

Gost Weekenda 2011, Sasha Savić, preuzeo novu poziciju kao CEO MediaComa USA

Prošlogodišnji je Weekend ugostio nekoliko „naše gore listova“ zaista impresivnih internacionalnih karijera. Jedan od njih, Sasha Savić, preuzeo je ove godine novu funkciju kao CEO MediaComa USA, jedne od vodećih američkih medijskih agencija.

Prošlogodišnji je Weekend ugostio nekoliko „naše gore listova“ zaista impresivnih internacionalnih karijera. Jedan od njih, Sasha Savić, preuzeo je ove godine novu funkciju kao CEO MediaComa USA, jedne od vodećih američkih medijskih agencija. Impresivna karijera je Sashu vodila od rodnog Sarajeva, gdje je bio jedan od osnivača legendarnog Omladinskog Program Radija, preko Praga do New Yorka, preko McCann-Ericksona do Publicis grupe. Prije prelaska u MediaCom, Sasha bio je Chief Operating Officera za Havas Media North America. Na novoj poziciji Savić će pak biti odgovoran za upravljanje svim aktivnostima MediaComa u četiri američka grada, a nadgledat će 700 ljudi koje agencija zapošljava. Svoju odluku čelnici MediaComa su objasnili na ovaj način: „Sasha je strateški mislilac i inovator s točno onakvim referencama kakve smo tražili kod osobe koja će preuzeti naše poslovanje u SAD-u.“

U Rovinju je Sasha privukao veliku pozornost svojim predavanjem na temu „Komunikacija u realnom vremenu“ na kojem je govorio, između ostalog, o potrošačkim navikama pojedinaca te načinu na koji se čovjekov odnos prema brandovima dramatično mijenjao kroz proteklo desetljeće.

22.03.2012.