Dodaj Weekend u Outlook

Weekend Media FestivalRovinj, 18. - 21. 09. 2014.

Dobrodošli na Weekend 2014.

BalCannes

BALCANNES: REVIJA NAJBOLJIH REKLAMNIH AGENCIJA IZ ŠEST ZEMALJA REGIJE

BalCannes

Već godinama, tisuće marketinških profesionalaca - oglašivača, medija i agencija iz regije okuplja se na Weekend Media Festivalu. Stoga je upravo Rovinj pravo mjesto za inicijativu prigodnog naziva BalCannes u sklopu koje agencije iz jugoistočne Europe imaju priliku predstaviti se tržištu regije izlaganjem svojih najboljih projekata, što je istovremeno prilika za oglašivače da se na jednom mjestu upoznaju s najboljom marketinškom praksom iz šest zemalja regije!

Svrha BalCannes revije nije natjecateljska nego svojevrstan pregled agencijskog tržišta regije što je odlična prilika oglašivačima za uvid u najbolje agencijske radove i koristan alat prilikom odabira agencije koja će im pružiti najbolju marketinšku podršku. Agencijama predstavlja jedinstvenu priliku iz prve ruke saznati što se događa izvan njihovih granica. Stoga su sve reklamne agencije iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije i Makedonije pozvane da predstave svoje najbolje projekte.

Iako BalCannes nije natjecateljskog karaktera, dvadeset i pet najzanimljivijih projekata, predstavnici agencija moći će dodatno predstaviti sudionicima putem 5-minutne prezentacije u glavnoj festivalskoj dvorani na Weekend Media Festival-u, u udarnom terminu festivala, a dio će sudjelovati u seriji BalCannes panel rasprava koje će aktualizirati relevantne teme iz industrije.

Svi prijavljeni radovi bit će prikazani na BalCannes Yellow Pages koji je, kao baza najboljih agencija regije i njihov svojevrstan imenik, aktivan cijele godine te uključuje samo radove i agencije prijavljene na BalCannes reviju, zatim u sklopu BalCannes screening programa na Weekend Media Festivalu te specijala Media Marketinga u kojem će sve agencije i radovi biti prikazani (1/1 str), a specijal distribuiran oglašivačima i agencijama iz cijele regije. Pored toga, ove godine će Media Marketing dodijeliti posebno priznanje najboljoj BalCannes agenciji u regiji!