Weekend Media FestivalRovinj, 20. - 23. 09. 2012.

Galerija 2011

Dobrodošli na Weekend 2012.

Dodaj Weekend u Outlook
Novosti

Novosti

Hrvatski Telekom najavio strateški sporazum s Googleom

Hrvatski Telekom najavio je na konferenciji za medije održanoj u sklopu Weekend Media Festivala strateški sporazum s Googleom, čime je postao prvi Google AdWords Premier partner u Hrvatskoj. 

Posrijedi je prvi sporazum koji je Google sklopio u regiji s telekom operatorom koji nudi Google AdWords oglašavanje obrtnicima te malim i srednjim poduzetnicima. Kako bi svoju ponudu dodatno unaprijedio, HT nudi obrtnicima te malim i srednjim tvrtkama postpaid plaćanje oglašavanja putem Google AdWordsa.

Hrvatski Telekom kao Google AdWords Premier partner obrtnicima te malim i srednjim poslovnim korisnicima omogućuje oglašavanje na Googleu po načelu: ključ u ruke, gdje će HT upravljati online kampanjama korisnika i osigurati njihovu učinkovitost putem kontinuirane optimizacije.

Od oglašivača se ne očekuje posebno znanje niti trošenje vremena i novca na organiziranje i upravljanje učinkovitom kampanjom. Korisnik odlučuje što želi oglašavati i gdje - u kojem gradu, regiji i/ili zemlji - ovisno o tome koja je njegova ciljna skupina korisnika, kao i područje rada, a Hrvatski Telekom u suradnji s Googleom osigurava da se kampanja optimizira na najefikasniji način u okviru budžeta odabranog paketa usluga. Također, Hrvatski Telekom nudi 24/7 podršku za oglašivače putem svoje Službe za korisnike. Uslugu mogu koristiti i tvrtke koje nisu korisnici ostalih usluga Hrvatskog Telekoma.

21.09.2012.