Weekend Media FestivalRovinj, 20. - 23. 09. 2012.

Galerija 2011

Dobrodošli na Weekend 2012.

Dodaj Weekend u Outlook
Novosti

Novosti

Weddingella je pobijedila na startup natjecanju Weekend Media Festivala, u suorganizaciji Netokracije

Weddingella je pobjednik startup natjecanja s naglaskom na medijsku industriju organiziranog u sklopu Weekend Media Festivala u Rovinju prošli petak. Četiri startupa, među njima i Weddingella, predstavilo je svoje projekte publici vodećoj regionalnoj medijskoj konferenciji koju čine marketinški profesionalci, novinari itd. Weddingella se istaknula svojim specifičnim tržištem, proizvodom koji rješava jasan problem te konkretnim rezultatima i planovima za budućnost.

 

Startup pred nekarakterističnom publikom

Uz Weddingellu, koju smo predstavili na Netokraciji, predstavili su se i Entrio, Trip.hr te Mash.me. Weddingellin suosnivač Tomislav Pokrajčić za Netokraciju je prokomentirao pobjedu, komentirajući kako im je nastup na Weekend Media Festivalu bio poseban, jer su projekt prezentirali pred širom publikom koja nije nužno u informacijskim tehnologijama ili se bavi startupima pa ih je zaista zanimalo kakve će biti reakcije:

Weddingella u jednom segmentu obuhvaća i preobrazbu načina na koji se radi marketing u industriji vjenčanja, a WMF bi trebao biti mjesto gdje se nalazi kritična masa onih koji imaju što reći na temu marketinga. Moram reći da smo iznimno zadovoljni komentarima koje smo dobili tijekom festivala što nam pokazuje da smo doista na putu da napravimo nešto zanimljivo. Želimo se zahvaliti organizatorima na pozivu da prezentiramo projekt u Rovinju i svakako žiriju na dodjeljenoj nagradi. Pioneers Festival u Beču je izniman događaj i vjerujem da ćemo taj posjet dobro iskoristiti i naučiti neke nove stvari.

Braća Pokrajčić su s Weddingellom osvojili upad na Pioneers Festival, vodeću europsku startup konferenciju koja će se kroz mjesec dana održati u Beču, a čiji je Netokracija regionalni medijski partner. Radi se o novom izdanju konferencije koja se prošle godine zvala Startup Week. Žiri koji je odabrao pobjednike činili su Netokracijin Ivan Brezak Brkan, ZIP-ov Ivo Špigel, Pioneersov Jurgen Furian i Boris Ličina Borja iz Jasno&Glasno, a natjecanje je organizirano u suradnji Gingerneta, Netokracije i Jasno&Glasno. Čestitke Weddingelli!

23.09.2012.