Dodaj Weekend u Outlook

Weekend Media FestivalRovinj, 18. - 21. 09. 2014.

Dobrodošli na Weekend 2014.

Predavači

Predavači

Predavači
Gopi Kallayil

Gopi Kallayil

Gopi Kallayil je glavni direktor za evangelistički brend marketing kompanije Google. Prije toga radio je na marketingu za Googleov najvažniji oglašivački proizvod AdWords, i to u Sjevernoj i Južnoj Americi te azijsko-pacifičkoj regiji.

Detalji

Lars Samuelsen

Lars Samuelsen

Osnovao je prvi odjel za planiranje komunikacije u nordijskim zemljama u tvtki Mediaedge:CIA. U sljedeće četiri godine odjel je narasao na 10 osoba i tako postao najveći nordijski entitet za planiniranje komunikacije.

 

 

Detalji

Matej Klepec

Matej Klepec

Matej Klepec nalazi se na čelu slovenske podružnice kompanije Goldbach Audience, međunarodno priznate članice grupacije Goldbach sa sjedištem u Švicarskoj.

Detalji

Živa Čižman

Živa Čižman

Živa Čižman nedavno se pridružila Goldbachovu timu u Jadranskoj regiji Adriatic, i to kao direktorica poslovnog razvoja. Njezin je cilj pomoći kompanijama u regiji da u svoj DNK uključe digitalni marketing, i to ne kao tek dodatak televiziji.

Detalji

Dejan Verčič

Dejan Verčič

Dr. sc. Dejan Verčič je profesor i pročelnik Centra za marketing i odnose s javnošću na Sveučilištu u Ljubljani. Doktorirao je na London School of Economics (LSE). 

Detalji

Branimir Brkljač

Branimir Brkljač

Branimir je marketinški stručnjak i medijski strateg sa dugogodišnjim iskustvom prije svega na području direktne prodaje.  Predaje i piše kolumne i stručne tekstove o budućnosti medija i novim marketinškim trendovima.

 

 

 

Detalji

Christian Kurz

Christian Kurz

Christian Kurz je potpredsjednik za istraživanje, statistiku i izvještavanje za Viacom International Media Networks (VIMN). Zadužen je za provođenje i izradu strateških istraživanja temeljena na potrošačima, kao i održavanje dosljedne i snažno usklađene istraživačke organizacije u VIMNu. Zbog njegove stučnosti, prilikom donošenja međunarodnih poslovnih odluka, s njim se savjetuju svi brandovi VIMN portfelja, kao što su MTV, Nickelodeon i Comedy Central, na svim platformama. 

Detalji

Christophe Morin

Christophe Morin

Dr. Christophe Morin je CEO kompanije SalesBrain.

S više od 30 godina iskustva u menadžmentu i psihologiji iskustva potrošača, Christophe Morin ima istinsku strast za razumijevanje razloga zašto ljudi kupuju. 

Detalji

Scott Morrison

Scott Morrison

Scott ima 20 godina iskustva s najinovativnijima, najzahtjevnijima i nekim od najjačih svjetskih kompanija kao što su Saatchi and Saatchi, Wieden and Kennedy, P&G, Nike, Activision, Levi's i Diesel.

Detalji