Dodaj Weekend u Outlook

Weekend Media FestivalRovinj, 18. - 21. 09. 2014.

Dobrodošli na Weekend 2014.

Novosti

Novosti

Profesor Baltazar – The licence that was never meant to be

Renata Brkić, poduzetnica iz Zagreba, s partnericom Tatjanom Jakšić vlasnica je tvrtke Ultra link, čiji je osnovni business međunarodna trgovina, organizacija lanca dobave i licenciranje usluga i roba široke potrošnje. Utra link je ovlašteni nositelj prava na brand Profesor Baltazar, kako lika i djela, tako i svih povezanih izričaja i to za teritorij cijelog svijeta.

Veza s profesorom Baltazarom i projekt njegovog promicanja u prvi hrvatski umjetnički i društveno odgovorni brand rezultirala je aktivizmom na još tri poslovna područja – poduzetništvu u kulturi, obrazovanju i znanosti - što se ispostavilo kao pravi izazov u zemlji ograničenih znanja i resursa kakva je Hrvatska. Ipak, profesor Baltazar je uspio povezati privatni i javni sektor na dobrobit svih građana Baltazargrada.

Veliki iskorak za projekt je izgradnja Zabavno-edukativnog ZEZ centra za djecu na Zagrebačkom velesajmu, što je jučer najavio zagrebački gradonačelnik Milan Bandić. ZEZ centar trebao bi biti otvoren za godinu dana.

 

20.09.2014.