Lissenveld 15  -  4941 VK Raamsdonksveer  -  T +31(0) 162 71 34 00  -  info@exho.nl   LinkedIn Facebook Twitter

Diensten

Detachering voor de binnenvaart is ons specialisme. Afhankelijk van je wensen bedden wij het in in een bredere oplossing. Een oplossing op maat waarvan... Lees verder

Werken bij

Leren, werken én doorgroeien in de binnenvaart: daarvoor moet je bij Exho zijn. Voor varend personeel hebben wij steeds functies beschikbaar. Ben je al... Lees verder

Op zoek naar werk of varend personeel? Xoek het snel zelf uit!

> Real-time
> 24/7 beschikbaar
> Gebruiksvriendelijk
> Ook te downloaden in de App Store of Google Play


Klik op de X om te beginnen

Op zoek naar gemotiveerd personeel? Welkom bij de partner in detachering voor de binnenvaart!

Ben je als ondernemer op zoek naar varend personeel? Wil je carrière maken in de binnenvaart? Welkom bij Exho: partner in detachering voor de binnenvaart.

Capaciteitsvragen lossen wij op door deskundige, gemotiveerde mensen in te zetten. Maar we doen nog veel meer. Als opdrachtgever kun je ook het personeelsmanagement aan ons toevertrouwen. In combinatie met detachering en/of personeelsmanagement bieden we bovendien operationele en technische adviesdiensten voor de binnenvaart aan. Desgewenst voeren we de complete scheepsexploitatie uit.

Mannen en vrouwen die gaan voor een carrière in de binnenvaart, zijn bij Exho ook aan het juiste adres. Wij zijn altijd op zoek naar varend personeel met pit. Met onze ondersteuning worden gemotiveerde mensen opgeleid voor binnenvaartfuncties. Overal in de Rijn- en binnenvaart kom je dan ook mensen van Exho tegen. Voor varend personeel en ondernemers zijn we zo een stabiele factor in de binnenvaart.

Contact

Lissenveld 15
4941 VK Raamsdonksveer
T: +31(0) 162 71 34 00
E: info@exho.nl
Informatie

Agenda

11-06-2016
Personeelsuitje 2016

30-06-2016
Open dag Defensietalenten, Houten

04-10-2016
Banenbeurs Werklink

28 en 29-11-2016
MBO Voorlichtingsavonden Dongemond College