Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4

Hartelijk welkom bij Erf 1!

Op de Mandjeswaard, onderdeel van het mooie Kampereiland, vind je onze boerderij. Het erf waarop onze boerderij staat is al in gebruik sinds 1432 toen in de monding van de IJsseldelta eilanden aaneen groeiden op de grens van zoet en zout. Het éérste en oudste erf van Kampereiland, vandaar dus ook onze naam: Erf 1.

Hier produceren en verwerken wij onze melk op ambachtelijke wijze tot zuivelproducten, van yoghurt tot boter. Bereid met aandacht voor de natuur, zonder overbodige toevoegingen. En dat proef je. Lekkere, pure smaken, seizoen na seizoen. Gezond genieten!

Onze kwaliteit wordt erkend door (h)eerlijk IJsseldelta en de Bond van Boerderijzuivelbereiders . Bovendien draagt onze melk vanaf 2013 het EKO-keurmerk.

Zelf zien waar de melk vandaan komt?
Bij Erf 1 kun je het verhaal achter het product beleven. Neem een kijkje in onze stal en geniet van het buiten zijn. Gelegen nabij de Mandjeswaardbrug aan de Goot en het Ganzendiep ruik je het platteland, zie je het weidse uitzicht en luister je naar de stilte van de natuur. Kun je weer even tot jezelf komen.

Meer weten?
Op deze website lees je meer over ons, de boerderij en onze producten. Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op of kom bij ons langs. Je bent van harte welkom!

Hier vind je informatie over crowdfundingsactie Kamper Terp Kaas!

> Meer over ons

Erf-1 Koeiendans