Opret en gratis profil

Som nævnt i:
Press

Single.dk har siden 1999 bragt titusindevis af singler sammen

Maria og Peter

Fandt hinanden på Single.dk

Video

Den helt rigtige kæreste

Det er nemt at finde en kæreste. Det behøver du ikke hjælp til. Men du bliver hurtigt træt af din nye kæreste, hvis det ikke er den helt rigtige. Og det er lidt sværere at finde. Det er her vi kommer ind i billedet. Siden 1999 har vi specialiseret os i at føre mænd og kvinder sammen i perfekte parforhold der varer ved og blomstrer år efter år.

Vores datingeksperter har udviklet en unik matchalgoritme der arbejder med hele din personlighed og dit verdensbillede, så vi kan finde præcis den kæreste du passer bedst sammen med når det kommer til dating, samliv, personlighed, livsstil, etik, moral og samfund.

Kærlighed ved første blik er lidt af en kliché, men på det til trods er det vores erfaring at det ofte sker, hvis man fører de rigtige mennesker sammen. Det er derfor vores forventning at du vil opleve en stærk kemi og følelsen af dyb sammenhørighed allerede første gang du møder din nye kæreste.

Lad eventyret begynde direkte her på Single.dk, eller hent vores app til din smartphone og find din nye kæreste når det passer dig.

Phone