Werken aan n279 noord

Logo provincie Noord Brabant Logo waterschap Aa en Maas Logo De Vaart

In opdracht van provincie Noord-Brabant realiseert Combinatie de Vaart, bestaande uit Dura Vermeer, Ploegam en Van den Biggelaar, de verbreding van de N279 Noord tussen ’s-Hertogenbosch en Veghel van twee keer één, naar twee keer twee rijstroken. Door de verbreding van de N279 Noord wordt de weg veiliger en verbetert de doorstroming. Bekijk hier de film over de verbreding van de N279 Noord.

Bestaande gelijkvloerse kruisingen bij Berlicum (Runweg), Middelrode en Heeswijk-Dinther worden verbouwd tot ongelijkvloerse kruisingen. Er komt een extra ongelijkvloerse aansluiting bij Heeswijk-Dinther Zuid, ter vervanging van de huidige aansluiting Laverdonk. Daarnaast starten we in 2016 met de aanleg van een ongelijkvloerse kruising bij bedrijventerrein De Brand.

De natuur profiteert ook van de werkzaamheden. Door de herinrichting van het Dynamisch Beekdal kan de Aa weer meanderen en is er ruimte voor extra natuurontwikkeling.  Bekijk hier de film van het Dynamisch Beekdal.

Benieuwd naar de werkzaamheden en omleidingen per aansluiting? Klik hier of aan de rechterkant van deze pagina op de overzichtskaart.

Print screen Ontwerp

Planning

Actueel

Lees hier meer nieuws