Nieuws uit de organisatie

Waarom KMN Kind & Co?

 1. 40 jaar ervaring in kinderopvang

  KMN Kind & Co is al sinds 1965, toen het peuterspeelzaalwerk ontstond in Maarssen, een actieve partij in de kinderopvang. Wij weten hoe we kinderen kunnen stimuleren in hun ontwikkeling. Wij helpen kinderen te worden wie ze zijn.

 2. Ruim 200 locaties: kennis en ervaring wordt gedeeld

  Met ruim 200 locaties in de provincies Utrecht en Noord-Holland zijn we een grote speler in de kinderopvang. Toch heeft iedere opvanglocatie bij ons een eigen identiteit. Kinderopvang is namelijk maatwerk. Kleinschaligheid binnen een ervaren organisatie, waarin ruime ervaring en vakinhoudelijke kennis met elkaar wordt gedeeld.

 3. Alle medewerkers gekwalificeerd

  Wij werken alleen met gekwalificeerde pedagogisch medewerkers. Bovendien hanteren we hierbij het vier-ogen principe. Prettig voor u om te weten dat uw kind in goede handen is.

  Jaarlijks volgen onze medewerkers bijscholing. Op deze manier spelen wij in op de nieuwste ontwikkelingen.

 4. Veel aandacht voor Kwaliteit

  Iedere locatie heeft een senior pedagogisch medewerker, die de medewerkers coacht en begeleidt. Vanuit het centrale kantoor ondersteunen kwaliteitsmedewerkers locaties en management bij hun dagelijkse werk. We blijven altijd leren en verbeteren. Kiezen voor Kind & Co is kiezen voor kwaliteit.

 5. Meer dan kinderopvang

  Plezier maken, vriendjes en vriendinnetjes krijgen, gestimuleerd worden en steeds groter groeien op een vertrouwde, veilige en leuke plek. Iedereen is anders. Vanuit die gedachte bieden wij uw kind wat hij of zij nodig heeft. Uw kind krijgt alle ruimte, aandacht en uitdaging om zich te ontwikkelen tot wie hij of zij is.