Headlines


- 'Heropend FBI onderzoek naar Hillary kan VS in grondwetscrisis storten'


28-10-16

-  Al honderden christenen met onthoofding bedreigd door moslimmigranten
 


27-10-16

Papyrus uit 7e eeuw voor Christus noemt Jeruzalem in het Hebreeuws

-  Rusland kondigt 'Satan-2' kernraket aan die heel Frankrijk kan vernietigen
 


26-10-16

NAVO woedend op Spanje om mogelijk bijtanken Russische Syriëvloot


25-10-16

-  Islamisering: € 300,- boete voor ouders die kind niet met school naar moskee laten gaan
 


24-10-16

Watergate redacteur: Clinton Foundation is schandalig corrupt


23-10-16

-  Waarom CNN spijt heeft van deze laatste minuut Trump - Clinton debat
 


22-10-16

WikiLeaks: Hillary Clinton wil Turkije buiten EU om aan TTIP toevoegen

-  EU gaat Waals verzet 'breken' en schadelijk CETA verdrag ratificeren
 


21-10-16

Honderdduizenden hoog opgeleide Duitsers vluchten weg voor moslim migranten


20-10-16

-  'Is Derde Wereldoorlog al begonnen?' Grote vloten NAVO en Rusland tegenover elkaar
 


19-10-16

- Undercover video's bewijzen massale verkiezingsfraude Democraten


18-10-16

-  FBI documenten bewijzen dat Hillary Clinton wordt beschermd door schaduwregering

Journalist undercover in moskeeën: 'De wetten van dit land interesseren ons niet'


17-10-16

-  Kremlin insider: Oorlog begint mogelijk nog voor verkiezingen VS

- Cyberoorlog begonnen: Russia Today en Julian Assange eerste slachtoffers

-  Noodkreet burgemeester skiresort Garmisch: 'Zwarten hebben ons dorp overgenomen'
 


16-10-16

- Infowars: 'VS en Rusland de facto in staat van oorlog'

-  'Door crisis met Rusland te forceren hoopt Hillary verkiezingen te stelen'
 


15-10-16

Video: Post-apocalyptische puinhoop in delen Parijs door massa immigratie

-  Wall Street Journal erkent dat media 'alle zonden van Hillary begraven'
 


14-10-16

Terwijl Trump propaganda media aanvalt pleit Obama voor nog meer censuur

-  Obama besluit vandaag over militaire actie Syrië


13-10-16

Bondgenoot Putin waarschuwt Amerikanen: Stem op Hillary betekent kernoorlog


12-10-16

-  Oorlogsdreiging: Rusland haalt in buitenland studerende kinderen naar huis
 


11-10-16

- Wikileaks: Stafleden en top Democraat klagen dat Hillary zo vaak liegt


10-10-16

-  Vriend en vijand: Trump verpletterde Hillary in tweede debat
 


09-10-16

- (Rectificatie)

Ex maitresse Bill Clinton: Hillary dreigde ongeboren baby te vermoorden bij handicap

- Door Bill Clinton verkrachte vrouwen nemen het voor Donald Trump op
 


08-10-16

Strijdlustige Trump: Mijn woorden waren verkeerd, maar Hillary's daden zijn veel erger


07-10-16

-  16 hoge Duitse Rechters: Merkel breekt grondwet met massa immigratie
 


06-10-16

Rusland waarschuwt Amerika: Aanval op Syrië is aanval op ons

Europese commissie eist dat pers terroristen niet langer moslims noemt


05-10-16

- Amerikaanse generaal dreigt Rusland met totale vernietiging

'Regering Obama dichtbij besluit over oorlog tegen Rusland in Syrië'


04-10-16

- 40 miljoen Russen oefenen deze week op kernoorlog met het Westen


03-10-16

- 'Omvallen Deutsche Bank zal wereldwijd financieel systeem doen instorten'

- Clinton campagne erkent dat Hillary zelfde belastingregeling als Trump gebruikt

- Oostenrijk, Hongarije en Tsjechië willen vuist maken tegen EU migrantenstroom


 
Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Griekse regering vervolgt bisschop die vluchtelingen illegale migranten noemt

Kerkelijke groepen: Linkse regering wil met grote aantallen moslimmigranten christelijke basis Griekenland afbreken – Al 12 Griekse gemeenten in quarantaine omdat migranten voor malaria uitbraak hebben gezorgd – Griekenland de ‘kanarie in de kolenmijn’ voor wat de hele EU te wachten staat


Bisschop Vasilakis zet zich van meet af aan met tomeloze energie in voor migranten. Desondanks wordt hij aangeklaagd door de overheid, omdat hij het waagde de officiële cijfers, waaruit blijkt dat het overgrote deel van de migranten geen vluchtelingen maar illegale gelukszoekers zijn, in een preek te herhalen.

Griekenland is al jaren op veel verschillende terreinen de spreekwoordelijke ‘kanarie in de kolenmijn’ die de EU heet. Dat geldt voor de diepe financieel-economische crisis, de afbraak van de sociale zekerheid, de machtsovername door de EU-elite, en ook de migrantencrisis. De linkse regering in Athene klaagt nu een bisschop aan, die zich op het eiland Chios tomeloos heeft ingezet om migranten op te vangen. Desondanks wordt hij vervolgd door de politiek-correcte elite, omdat hij heeft gezegd dat het overgrote deel van de migranten géén vluchtelingen zijn, maar illegalen. Alle feiten en cijfers, ook die van het Griekse ministerie van Immigratie, geven hem gelijk. Hij wordt echter de mond gesnoerd, omdat de linkse regeringspartij SYRIZA de grenzen wil openhouden voor een nieuwe, enorme toestroom aan moslimmigranten, die wordt verwacht nadat de Europese deal met Turkije is geklapt.

 


De Griekse minister van Immigratie heeft herhaaldelijk verklaard dat 50% tot 70% van de migranten die in Griekenland aankomen illegalen zijn, en geen vluchtelingen. De Griekse kustwacht bevestigde onlangs dat van de 1950 illegalen die in augustus de oversteek uit Turkije waagden, er slechts 500, ongeveer een kwart, uit Syrië kwamen. De illegalen komen uit maar liefst 77 verschillende landen, allemaal gelukszoekers op weg naar de sociale zekerheid van Europa.

Helpende bisschop plotseling een ‘racist’

De orthodoxe bisschop Markos Vasilakis heeft zich op het eiland Chios vanaf het allereerste begin van de migrantencrisis met tomeloze energie ingezet om de mensen opvang en voedsel te geven. Zijn humanitaire hulp viel dermate op, dat hij in november 2015 door premier Tsipras werd uitgenodigd op diens kantoor om over de crisis te praten.

Totdat de bisschop tijdens een recente preek de officiële cijfers van het ministerie herhaalde, en ook uit eigen ervaring zei dat het overgrote deel van de migranten geen vluchtelingen uit Syrië zijn, maar illegalen. De coalitie van de ultralinkse regeringspartij SYRIZA en de Griekse Onafhankelijken (Panos Kammenos) gaf de officier van Justitie vervolgens opdracht om de bisschop, die er persoonlijk voor zorgde dat alle beschikbare ruimte op het eiland voor opvang van migranten kon worden gebruikt, en kleding, voedsel en schoenen voor hen inzamelde, aan te klagen wegens opruiing en aanzetten tot (buitenlander)haat.

Links wil grenzen volledig openzetten voor illegalen

Klaarblijkelijk is de bisschop ondanks al zijn hulp nu toch ineens een ‘racist’. De vermoedelijke reden is dat regeringspartij SYRIZA dezelfde ideologie heeft als bijna alle andere linksgroene en ook veel socialistische partijen in Europa, namelijk dat de grenzen permanent moeten worden geopend voor alle migranten, ook illegalen, die zich in Griekenland / Europa willen vestigen. Iedere Griekse gemeente, hoe klein ook, is daarom verplicht om minimaal 1000 migranten op te vangen, ook als het gemeentebestuur dit helemaal niet wil.

Tevens verwacht Athene dat de Europese migrantendeal met Turkije zal klappen, waardoor de toestroom aan illegalen uit Turkije opnieuw zal exploderen. De coalitie wil voorkomen dat de Griekse bevolking, waarvan een overweldigende meerderheid tegen de massa immigratie is, zich nog heviger gaat verzetten.

Kerkelijke groepen in Griekenland denken dat de overheid speciaal de kerk op de korrel neemt, omdat de linkse regering de christelijke basis van het land wil afbreken, en het land met behulp van enorme aantallen moslimmigranten in een niet-christelijk gebied wil veranderen. SYRIZA is vanaf de oprichting ‘christofobisch’ geweest. Leden van de partij weigeren stelselmatig een kerk te betreden, ook als dit voor hun werk is.

Griekenland in de afgrond van massa immigratie en economische depressie

Het lukt de linksen wellicht om de bisschop het zwijgen op te leggen, maar niet het complete Griekse volk, dat zwaar lijdt onder een jarenlange economische depressie. De enorme aantallen migranten gaan ondertussen dagelijks zowel autochtone Grieken als elkaar te lijf. Iedere dag is er wel ergens een nieuwe vechtpartij. De wapenverkopen breken dan ook alle records. Ondertussen gaat de linkse regering vrolijk door met het afbreken van de laatste rechten van de gewone man.

Als klap op de vuurpijl hebben migranten ervoor gezorgd dat malaria weer in het land is teruggekeerd. Inmiddels zijn 61 gevallen geconstateerd, en zijn al 12 gemeenten in quarantaine geplaatst.

Kortom: alle ingrediënten zijn aanwezig voor een maatschappelijke en sociale explosie, die zijn weerga niet kent. Griekenland, de geboorteplaats van de democratie, stevent recht op de afgrond af, en is daar waarschijnlijk zelfs al ingevallen. De spreekwoordelijke kanarie heeft het loodje gelegd, en het giftige gas zal, zodra het land totaal instort onder het gewicht van de massa immigratie en economische depressie, ook tot de rest van de ‘kolenmijn’ EU doordringen.

Kruistocht Europese elite tegen conservatief, rechts en christelijk

Verwacht dus dat de politiek correcte kruistocht van de Griekse leiders tegen alles wat conservatief, rechts, christelijk en ‘populistisch’ is, ook in de rest van Europa zal gaan plaatsvinden. Vrijheid van meningsuiting, democratie – het zal verdwijnen, en worden vervangen door een fake ‘democratie’ zoals in Turkije, waar iedereen die zelfs maar verdacht wordt er een andere mening dan de regering op na te houden, wordt zwartgemaakt, vervolgd, ontslagen of opgesloten, of simpelweg verdwijnt.

Het zal natuurlijk nooit officieel worden erkend, maar dit zou wel eens de echte reden kunnen zijn dat de eurocraten in Brussel Turkije zo snel mogelijk lid van de EU willen maken. Dat land wordt door dictator Erdogan in razendsnel tempo in een Islamitisch Kalifaat veranderd – een totalitair moslim imperium gecentreerd rond de discriminerende Sharia wetten, waar wij, als het aan Brussel ligt, eveneens onderhorig aan zullen worden.

Tenzij de volken van Europa wakker worden en zich aaneensluiten om gezamenlijk totaal andere leiders aan te stellen, die wel bereid zijn om ons dit trieste lot te besparen, en alles in het werk stellen om de vrijheid, democratie, veiligheid, soevereiniteit en toekomst van ons continent te redden en te herstellen.

 

Xander

(1) The Gatestone Institute via Zero Hedge

 

Indien u wilt reageren op het forum. 

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

willy op 30-08-2016 14:44

Er zijn er weer in Italie tienduizend migranten gered uit het water waar gaat men die blijven plaatsen en de bisschop heeft een punt! Shalom

joga op 30-08-2016 14:57

Daarom in slechts 1 woord: P V V.

DN op 30-08-2016 15:10

Ja, daar zjn de communisten weer aan de macht, moslimlovers.... dezelfde die hier overal gewelddadige tegenacties organiseren tegen Pegida & Britain First... ook totalitairians.

Tom Hendrix Seneca op 30-08-2016 15:31

De waarheid mag dus niet gezegd worden! Ik geef de bisschop volkomen gelijk, het is precies zoals hij het zegt. En de Roden/Links in Griekenland zijn even grote volks-en landverraders als heel de linkse zooi in heel Europa. En deze Roden, worden gesteund- uiteraard- door de Roden der Eussr. En diezelfde kliek der Eussr, voert weer de bevelen uit, van de duivelse machten van Bilderberg, Nwo en de Illuminati, met in het kielzog de plutocraat Soros. We kunnen alleen nog hopen op een spoedige wederkomst van Christus. De satan gaat briesende rond.

johan op 30-08-2016 15:33

Dit is toch de rituele zelfmoord van een land dat er een mega puinhoop van gemaakt heeft en al ettelijke jaren aan het infuus ligt. Hopelijk pikt de bevolking deze waanzin niet langer en komen ze op voor hun Griekenland, dat aan de rand van een gevaarlijke afgrond balanceert.

Er moeten serieus zaken gaan veranderen, dat ziet een kind nog, anders worden we allemaal slachtoffer van het duivelse linkse plan dat het volk en land, totaal gewetenloos, leidt naar diepste krochten van de hel.

jw op 30-08-2016 15:39

het is droevig maar waar en het volk slaapt lekker verder

BenAli op 30-08-2016 15:47

Hij heeft gewoon gelijk. Toch denk ik dat EU goed weet waar het mee bezig is. Aan de ene kant weet men dat we mensen nodig zullen hebben aan de andere kant komt de verdeel en heers situatie hen goed van pas. 

Ahava op 30-08-2016 15:52

@Tom Hendrix, helemaal eens. Dit verschijnsel doet zich overal voor en zelfs de intelligentsia maakt zich er schuldig aan, medeplichtig. Een bevriend ingenieur met drie titels dus geen domme jongen, zou je zeggen, wist niet wat de hoofdstad van Israel is, vond de opvang van 'vluchtelingen' een sterk punt van zijn (Duits)land en beschouwt de islam als een soortgelijke religie als het christendom, "dat in het verleden toch ook inquisitie pleegde, volgens de bijbel die vol wreedheden staat". Kijk, en dan pas ik...

cefas op 30-08-2016 16:11

Het verschil tussen een migrant en een immigrant is levensgroot. Een migrant die zonder paspoort, in een ander land binnenkomt, is per definitie een illigale immigrant. Waarom wordt er zo gegoocheld met woorden? Ja, om het grote publiek om de tuin te leiden en verwarring te stichten. De leugen-media doen hun werk.

cefas op 30-08-2016 16:16

Als Afrika hier naartoe komt, wordt het hier ook Afrika (met het Midden-Oosten erbij helemaal). Puinhoop dus.

cefas op 30-08-2016 16:24

Wat is het verschil tussen echte en onechte vluchtelingen?

Rebellio op 30-08-2016 16:38

"De illegalen komen uit maar liefst 77 verschillende landen, allemaal gelukszoekers op weg naar de sociale zekerheid van Europa." En hoe kunnen die mensen in Turkije komen? Die kan je toch gelijk weer terug sturen dan...

"Kerkelijke groepen in Griekenland denken dat de overheid speciaal de kerk op de korrel neemt, omdat de linkse regering de christelijke basis van het land wil afbreken" en de islam er voor in de plaats brengen?

Als Bulgarije, Albanie en voormalig Joegoslavie haar grenzen maar dicht kan houden, dan is het 'alleen maar' Griekenland. Daarnaast dus ook 6.000 / dag Italie in via Libie. Maar dat wordt dan weer tegengehouden door Oostenrijk. Volgens mij kan dit alleen maar uit de handlopen. Mensen uit de de rest van de wereld zullen blijven komen. Blijven er eigenlijk maar twee dingen over die wij kunnen doen: Afwachten en Bidden. Nu was ik dat eigenlijk al gewend om te doen, maar het is zo af en toe toch wel met wat meer spanning.

Robert.v.K op 30-08-2016 16:52

cefas op 30-08-2016 16:24

Echt: Vlucht voor oorlog 10%        Onecht: Puur parasitair 90%

Nog meer vragen???!

https://www.youtube.com/watch?v=BPKqM-TV2i8 

DN op 30-08-2016 17:14

@cefas op 30-08-2016 16:24, volgens mij die hier komen om IS te steun zijn geen echte vluchtelingen maar moordenaars onder het mom van vluchteling om binnen te geraken. Velen komen niet echt uit Syria ook, maar ook uit die hoek komen er valse vluchtelngen naar hier afgezakt.

Tom Hendrix Seneca op 30-08-2016 17:25

@Ahava: 15.52. uur. Begrijp ik helemaal Ahava. Moe wordt je ervan, doodmoe.

Tom Hendrix Seneca op 30-08-2016 17:28

@jw: 15.39. uur. Ook dat is waar. En daarom doen de vileine politici, met voorop de socialisten, wat ze willen. Ze verkopen ONS willens en wetens aan de duivel. Het volk, is enkel bezig met Pókemon, voetballu en domme programma's als: " Boer zoekt vrouw". En men laat zich 24/7 hersenspoelen door de linkse leugenpers en media.

Ahava op 30-08-2016 17:48

@cefas: een echte vluchteling komt met zijn gezin, een onechte komt om te profiteren en seksuele genoegens te beleven. Ander verschil: een christen ontvlucht de islam, een mohammedaan komt zijn grote voorbeeld hier nadoen.

joga op 30-08-2016 17:55

on en echt.

gijs op 30-08-2016 18:31

het valt me al veel langer op dat zo'n nepnieuws site als nu.nl op xandernieuws nooit expliciet ter sprake komt (wordt gebracht) blijkbaar blijft xander liever op zijn eilandje zitten. dat geeft te denken

Mark S. op 30-08-2016 18:33

We moeten die mensen uit dat Afrika en het Midden Oosten hier helemaal niet toelaten. Zorgt voor veel problemen en aanslagen. Daar gaan we weer vandaag: een aanslag op een politie agent in Toulouse.

http://www.telegraaf.nl/buitenland/26507904/__Franse_agent_met_mes_aangevallen__.html

De dader is een Algerijn. Natuurlijk weer een verwarde man.

Ik zeg: oppakken en onmiddellijk uitzetten in Algerije. Dat soort mensen horen hier niet. Klaar.

Menno024 op 30-08-2016 19:06

Uitstekend artikel. Niks op af te dingen. Ook wij worden verraden door de 2 P's: Politiek en Pers, beide van links-groen-rood-progressieve zijde. Wat blift er dan nog over in Nederland: PVV, VNL en misschien nog de PvdD, de rest is suicidaal.

Ook ik heb veel hoog opgeleide vrienden/kennissen/collega's, en inderdaad, zelfs zij zien voor 80% geen kwaad in wat er nu (al dan niet heimelijk) al volop gaande is in EU-ropa. Men w-i-l het niet weten. De EU pleegt m.i. witte genocide met voorbedachten rade, mag ik dat zo zeggen?

Het e-n-i-g-e wat ons en onze (klein)kinderen nog kan redden is een hele snelle ruk naar rechts, in NL en Europa. Alles beter dan gemoslimmiseerd worden.

Menno024 op 30-08-2016 20:53

@Gijs 18:31 uur: Wat wil je nou precies zeggen??

Linkse sites als nu.nl en joop.nl en programma's als journaal, Nieuwsuur, Zomergasten, DWDD, Pauw en Tan zijn de grootste huichelaars, leugenaars en verraders van de gewone Hollanders. Propaganda waar Noord-Korea nog jaloers op zou zijn. I rest my case.

Proteus op 30-08-2016 20:56

Het volk wil geen EU of islam. Alle EU-landen referenda over exit EU en islamverbod (incl. verbod boerkini, hijab en burka). Probleem opgelost.  

Rolf op 30-08-2016 22:27

@Menno024 op 30-08-2016 20:53

Precies ! 

Als je van al die genoemde media hier alle leugenberichten zou moeten ontkrachten, dan zou je aan enkele procenten alleen al een dagtaak hebben. 

Dan komt het echt serieuze nieuws niet meer aan bod. Dus daarom geen nu.nl berichten hier.

Rolf op 30-08-2016 22:47

Als in de rest van de EU ook malaria uitbreekt dan zullen de antibiotica wel snel op zijn.

Zorg daarom dat je behalve de muggen weghouden nog alternatieven hebt tegen malaria die niet op antibiotica gebaseerd zijn. Zoek eens op "malaria alternative medicine" en zoek ook eens wat bijvoorbeeld het rode kruis tegen malara doet of uitprobeert in ontwikkelingslanden. 

Heb je wat gevonden, zorg dat je het in huis krijgt en zoek ergens op hoe zo'n middel gebruikt moet worden.

Heb je malaria en zijn er antibiotica, mooi dan dat die er dan nog zijn. 

Heb je malaria en zijn er geen antibiotica, als je moet kiezen tussen dood gaan aan de malaria wegens antibioticagebrek en een alternatief middel dan lijkt de keuze niet moeilijk. 

Voor andere importziekten een zelfde soort verhaal. Zorg dat je jezelf kunt helpen als dokters dat niet meer kunnen, maar wacht niet tot het laatste moment, dan heb je niet meer de tijd om alternatieven te vinden. 

Pieter A Meijer op 30-08-2016 23:49

@Rolf 30-08-2016   22:47;

M.b.t. malaria: bitter lemon met quinine. Ieder uur een paar slokken. Werkt perfect.

Shalom.

gijs op 31-08-2016 07:28

@menno024 20.53: de verderfelijke rol van de msm. daar heb je volkomen gelijk in. en die stem zou luider moeten door klinken i.p.v alleen maar op de immigrant en de overheid te spelen zoals het hier meestal gaat. dat schiet namelijk niet op. zo blijf je een eiland. dat was wat ik precies wilde zeggen

Tsjukkie op 31-08-2016 08:12

https://youtu.be/LPjzfGChGlE

Pas zelfde wereldomspannende redenering toe voor huidige en plaatselijke problemen, resultaat? Ik weet niet wat er aan de hand is maar, de laatste 25 jaar bevestigen 'we leven in interessante tijden'.

Tom Hendrix Seneca op 31-08-2016 08:43

@Menno: 20.53. uur, op 30/8. Precies wat U zegt.

DN op 31-08-2016 09:10

@Proteus op 30-08-2016 20:56, heb je het in de UK gevolgd? https://darknews777.wordpress.com/2016/03/07/youtube-via-wordpress-videos-doc-hazardous-politicians/ Mensen hebben daar ook voor een brexit gestemd maar de politiek blijft gewoon de EU & moslims steunen tegen de wil van het volk!

Ekster op 31-08-2016 13:15

Die stomme Grieken hebben zelf op Syriza gestemd. Binnen de kortste keren hadden die linksen hun verkiezingsbeloften geschonden. De Grieken zijn er met open ogen ingetrapt. Laat ze nu maar op de blaren zitten. Zoiets geldt ook voor die bisschop. Christenen leren het nooit. Ze denken allemaal goed bezig te zijn. Maar Christelijke liefde voor de medemens en dergelijke gaat hun ondergang betekenen. Ze hebben helemaal Niets geleerd in 1400 jaar vervolging door islamieten, dus dat gaat nu ook niet gebeuren. Luister naar de onzin die de paus uitkraamt en je weet dat dit nooit meer goed komt. Christenen houden van mohammedanen, zelfs nog op het moment dat ze afgeslacht worden. Ze zijn nog altijd veel banger voor atheisme dan voor de islam. Volslagen krankzinnig!

Faxe op 31-08-2016 13:22

Er komen nog miljoenen islamieten naar Europa! Zegt het voort; velen zullen blij zijn.http://niburu.co/index.php?option=com_content&view;=article&id;=11041:europa-gaat-opnieuw-worden-overspoeld-met-miljoenen-vluchtelingen&catid;=37:wereld&Itemid;=50

Benali op 31-08-2016 13:27

Mensen, er is een propaganda machine gaande, let wel ik ben 100% tegen deze immigratiestromen. NOS vertaald expres verkeerd: Zo vertelde een Syrier dat hij enkel veiligheid voor hem en zijn gezin zoekt. NOS vertaling: ik hoop in N-Europa te kunnen werken en leven. Volgende leugen: mijn vrouw is 31 jaar. Vertaling: mijn vrouw wil niet voor de camera verschijnen..ik wou dit graag even delen omdat ik er van stond te kijken! 

Rebellio op 31-08-2016 13:49

@Pieter en Rolf: Bitterlemon: De drank wordt gemaakt van koolzuurhoudend water, suiker, citroen of limoen en kinine. Het is de kinine die de drank zijn bittere smaak geeft. Oorspronkelijk werd de drank – net als tonic – vanwege de kinine gedronken als middel tegen malaria en was daardoor populair onder Britten die in overzeese koloniën werkten. Omdat kinine in grote hoeveelheden nadelige effecten op de gezondheid kan hebben, is de concentratie tegenwoordig dermate teruggebracht, dat het geen heilzame effecten meer heeft.

Dus letterlijk zoals Pieter schrijft ... mét quinine. Toevoegen dus...

Rolf op 31-08-2016 13:58

@Pieter A Meijer op 30-08-2016 23:49

Bedankt voor de tip.

Daar schieten we wat mee op. Blijft ook nog eens lange tijd goed.

Proteus op 31-08-2016 14:30

@DN Je hebt gelijk, maar de idee van opheffing EU wint aan momentum in heel Europa. En het islamverbod ook. Langzaam maar gestaag! En het geheime wapen is de machtige Rozenkrans. Een klein tikkie van de Grote Baas en EU en islam storten in. Gewoon voor bidden. Voorbeeld? Tijdens Brexit referendum (23 juni) zorgde de Grote Baas voor extreem slecht weer. Genoeg om de bremainers thuis te houden. En hups, UK uit de EU.      

Zo simpel is het! :))) 

Hampie op 31-08-2016 20:10

Lees het Bijbelboek Habakuk, en je leest de krant van vandaag. Geweld, huizen die in bezitgenomen worden door hen die er erflijk geen recht op hebben, een massa die over de Breedte van de aarde trekt, een bitter volk. Dit word de Voorhoede genoemd dus er komen er nog veel meer. Het is maar een klein Bijbelboek maar angstaanjagend precies!

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
(non-profit free fan-ad)

Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!


Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl