Vi skaffer rett artist til rett arrangement

Mer enn 230 ulike artister, humorister og band

Nyheter for
Musikk og Artist Formidleren

Musikk- og artistbooking

Vi formidler underholdning i form av artistbooking til både næringsliv og private. Vi har en stor og variert kontaktflate av artister og danseband, og de aller fleste grenene er representert i vårt utvalg. Vi snakker om konferanser, seminarer, kundemøter, kick-offs, studenterfest, events osv. Eller for bryllup, jubileum, låvefest, venners venner osv. – Og selvfølgelig hotell og restaurant!

Formidling i hele Norge

Vi formidler artister over hele landet, fra Lindesnes i sør til Nordkapp nord, til både store og små arrangementer.Musikk til bryllup, barnebursdager, trudbadurer til pub, større konserter eller firmafester, humorister og foredragsholdere, you name it! Kontakt oss for å få tips, råd og priser som passer ditt behov!

Hvorfor velge oss?

Vi kan formidle hvilken som helst artist, og har alt fra de meste kjente humoristene/stand-up komikerne og sangerne til trubadurer. Vi har alt for en hver anledning og for enhver smak! Du kan bruke menyen øverst til å lese mer om alle de ulike talentene, eller du kan benytte artistoversikten for å enkelt søke opp den artisten du er ute etter.

Følg oss på Facebook

Medlem av