Privat

Textil & Indretning kan give dig en professionel vejledning i alt indenfor gardiner, persienner og solafskærmning, både manuelt og motor styret.

Gardiner i København og hvidovre

Read More

Erhverv

Textil & Indretning kan give dig og din virksomhed en professionel vejledning i både gardiner, indvendig og udvendig solafskærmning, screens, insektnet og alle former for motoriserede produkter.

Read More

Luxaflex

Luxaflex er blandt de førende producenter af gardin løsninger til både privat og erhverv. Luxaflex gardinløsninger fås så de er tilpasset dine vinduer ned til mindste detalje.

vi kan hjælpe med alle slags gardiner i hvidovre og københavn

Read More


Gardiner i København og Hvidovre

Textil & Indretning leverer gardiner til private og erhverv i København og Hvidovre

Vi hjælper med at opfylde alle dine ønsker inden for gardiner, persienner og solafskærmninger – kontakt os og få hjælp og rådgivning, uanset om du overvejer lette og luftige stoffer til stuen, blomster eller striber til soveværelset eller pang-farver til kontoret. TEXTIL & INDRETNING vil se det som en udfordring at finde lige præcis den løsning, der passer dig og lokalet bedst.

Få et uforpligtende tilbud
Vores gardinbus kører i hele København – ring til os på 24 24 85 86 eller udfyld kontaktformularen, så kommer den også forbi dig. Bemærk at bussen altid har en gardinekspert med bag rattet, der har 20 års erfaring i at rådgive om alle former for gardiner, persienner og solafskærmninger.