Prognoza vremena za Hrvatsku za danas

18.10.2016.
Na sjevernom Jadranu i uz njega pretežno oblačno i kišovito, pri čemu su mjestimice moguće i obilnije oborine. Kiše će uz promjenjivu naoblaku povremeno biti i u Dalmaciji, dok će u ostatku zemlje veći dio dana proteći uz djelomice sunčano i suho vrijeme. U unutrašnjosti tijekom jutra mjestimice magla, prema kraju dana sve više oblaka, a uz porast naoblake u zapadnim će predjelima mjestimice pasti i kiša.
U cijeloj će zemlji biti vjetrovito. Na kopnu će puhati slab i umjeren, u gorju na udare i jak, južni i jugozapadni, na istoku i jugoistočni vjetar, a na Jadranu umjereno i vrlo jako jugo, na njegovom sjevernom dijelu i jugozapadnjak.
Jutros u 6:00 sati Slavonski je Brod imao samo 2°C, najtopliji Daruvar, Ogulin i Slunj čak 11°C. U isto vrijeme na moru se mjerilo od 10 do 16°C. U najtoplijem dijelu dana kopnene predjele očekuje od 11 u gorskim predjelima do 18°C u središnjim dijelovima unutrašnjosti te u zapadnoj Slavoniji, a morske između 15 i 18°C.

Aktualnosti

sauna-programi-01

Terme Olimia – svijet drugačijih doživljaja

18.11.2016.

Želite li biti dobro, osjećati ugodu i biti posve, posve opušteni, te doživjeti neprocjenjive wellness trenutke, najprestižnije slovenske terme, Terme Olimia, pravo su mjesto za vas!

dsc_9399

Feravino proslavilo Martinje uz Mladu frankovku

12.11.2016.

Ovo nije bio tek običan petak u Zagrebu koji je trebao najaviti još jedan dobar vikend. Slavilo se Martinje, a svi koji su posjetili Vinoteku Vintesu uživali su u odličnom vinu Feravina, vrućim kestenima i dobroj atmosferi.

Mjesec po mjesec

kasnojesenski pejzaž

Studeni

31.10.2016.

Studeni je jedanaesti mjesec u godini i jedini koji ima meteorološko ime. Naime, naziv studeni dolazi od riječi studen (hladan), čime se označava osnovna karakteristika ovog mjeseca, hladnoća.

Satelitska slika

Radarska slika

Facebook