CopenhagenBitcoin

DANMARKS FØRENDE FORHANDLER AF BITCOINS

KØB BITCOINS


Køb Bitcoins

OBS: Vi har pt. udfordringer med vores SMS-verifikation. Vi arbejder på det.


OPDATERING 03-05-2016, kl. 08:00:
Vi forventer at gennemføre udestående ordrer samt åbne igen kl. 16.00 i dag. Vi beklager forsinkelsen, der skyldes stor efterspørgsel.

OPDATERING 16-02-2016, kl. 17:50:
Ordregennemførelse er midlertidigt forsinket grundet vedligeholdelse.

Betal med bankoverførsel

Kommission:
3,5 - 3,9 %
Leveringstid:
Straks-24 timer*
Min. beløb:
100 DKK
Maks. beløb:
50.000 DKK

* Efter modtagelse af bankoverførsel. Ordrer
behandles automatisk i dagstimerne (9-22).


Hvad er Bitcoin?Kort fortalt er bitcoin:

en ny og sikker digital valuta,
der gør det billigt, nemt og hurtigt at sende penge lokalt og internationalt,
som ikke reguleres eller udstedes centralt,
som kan bruges på en computer eller smartphone,
og som vedligeholdes og videreudvikles i et open source projekt af frivillige udviklere fra hele verden.

Læs mere om Bitcoin-teknologien »

Bitcoin er ny form for penge. Det er den første decentrale, elektroniske valuta, der ikke er reguleret eller udstedt af en enkelt organisation eller stat. Det er et open source projekt, hvor alle har adgang til læse kildekoden og foreslå ændringer hertil. Disse ændringer vedtages og implementeres efter en demokratisk proces og således minimerer man risikoen for, at ondsindet kode infiltrerer Bitcoin-netværket.

Bitcoin bliver allerede i dag brugt af mere end 100.000 mennesker over hele verden til at sende tusindevis af kroner i bitcoins fra øst til vest og fra nord til syd – helt uden mellemmænd i form af kreditkortfirmaer og banker. Bitcoins styrke ligger i dens decentrale natur, hvor Bitcoin-netværket, der faciliterer Bitcoin transaktionerne, er fuldstændigt distribueret og udgøres i dag af professionelle såvel som private aktører. Alle kan deltage ved at stille computerkraft til rådighed for netværket. Det er derfor praktisk talt umuligt for regeringer og stater at lukke ned for hele Bitcoin-netværket.

Alle transaktioner i Bitcoin-netværket er offentlige og enhver person kan følge den enkelte bitcoins vej mellem forskellige Bitcoin-adresser (Bitcoin wallets). Der er således fuld transparens, hvilket betyder at alle kan have tillid til netværket og valutaen. Dette betyder dog ikke nødvendigvis, at din nabo kan gå ind og se, hvad du har købt med dine bitcoins. Bitcoins opbevares på en kryptogratisk nøgle, som kun kan kobles til en fysisk person, hvis indehaveren oplyser omverdenen, at nøglen tilhører vedkommende. Det kan sammenlignes med personer, der har hemmeligt nummer – du kan ikke slå nummeret op i telefonbogen, men hvis den pågældende giver dig sit telefonernummer, kan du koble nummeret sammen med personen. Alle kan dog nemt skabe så mange nye Bitcoin-adresser, som det ønskes.

E-mails har gjort det muligt at sende breve til hvem som helst i hele verden, gratis. Ligeledes gjorde Skype og andre VoIP-tjenester det muligt at lave telefon- eller videoopkald til hvem som helst, gratis. Bitcoin gør det samme for betalinger. Det er nu muligt at sende penge hvor som helst uden at skulle betale store gebyrer. Med Bitcoin betaler man kun et minimalt gebyr (miner fee), der afhængigt af transaktionens størrelse typisk udgør er mellem 0,00 kr. og 0,33 kr., hvilket gør det muligt at reducere omkostninger for internationale overførsler drastisk.

Bitcoins skabes efter en på forhånd fastsat algoritme, og udstedes tilfældigt til en af de aktører, der frivilligt er med til at opretholde netværket ved at stille computerkraft til rådighed. På denne måde belønnes netværkets aktører for at holde netværket i live. I øjeblikket udstedes der hvert 10. minut 25 nye bitcoins og dette fortsætter indtil 2017. Herefter falder belønningen til 12,5 bitcoins og halveres herefter yderligere hvert fjerde år frem til 2140, hvor det totale antal bitcoins når maksimum på lige under 21 millioner bitcoins.

En “hel” bitcoin kan deles ned til en millionende del og det er således muligt at eje 0,00000001 bitcoin, også kaldet 1 satoshi. Hvis det bliver nødvendigt som følge af en kraftig stigning i bitcoins værdi, kan Bitcoin-protokollen ændres, således at en bitcoin kan deles yderligere. På den måde er bitcoin-valutaen yderst skalerbar og fremtidssikret og derfor er hverken en voldsom prisstigning eller maksimummet på 21 millioner bitcoins et problem.

Bitcoin er et mere effektivt og gennemsigtigt betalingssystem, der giver alle med en internetforbindelse adgang et robust betalingsnetværk, samt gør grænseoverskridende handel og betalinger til og fra fremmede stater nemmere, og sikrer samtidig at stater ikke kan pålægge borgerne skjulte skatter gennem øget pengeskabelse.

Bitcoin er den største mulighed for innovation verden har set siden internettet. På samme måde som internettet frigjorte udvekling af data, vil Bitcoin frigøre udveksling af værdi. Tiden er inde til en decentral og distribueret verdensvaluta.Hvorfor os?Nemt

Betaling via bankoverførsel

Hurtigt

Vores system gennemfører automatisk din ordre, når vi har modtaget din betaling

Sikkert

Vi er danske, troværdige og til at få fat på

Service

Kundeservice er vores vigtigste prioritet
Copenhagen Bitcoin er et danskregistreret selskab. Vi mener, at det er en fordel for dig, at du ved, hvem du gør forretning med, og at vi er nemme at komme i kontakt med. Derfor er du altid mere end velkommen til at kontakte os enten pr. livechat eller e-mail, hvis du har spørgsmål eller er usikker omkring dit første køb.

FAQDu får en Bitcoin-adresse gennem din Bitcoin wallet. Læs mere om hvordan du får en Bitcoin wallet nedenfor i denne FAQ.

De fleste Bitcoin wallets giver dig mulighed for at skabe så mange Bitcoin-adresser, som du ønsker. Hvis man ønsker at øge ens privatlivssikkerhed, anbefales det at bruge en ny public key hver gang man modtager bitcoins.
Der findes mange forskellige Bitcoin wallets.

Til den paranoide bruger eller dig med rigtig mange bitcoins er det en god idé at benytte en hardware-wallet, der sikrer mod malware og virus på din computer. Her anbefaler vi TREZOR.

Til den almindelige bruger anbefaler vi at benytte Mycelium (Android), breadwallet (iOS) eller Electrum (Windows/OSX/UNIX). Husk altid at lave en backup af din Bitcoin wallet (de her nævnte wallets hjælper dig automatisk med dette).

Til superbrugeren anbefaler vi Armory (Windows/OSX/UNIX). Armory understøtter advancerede backup-løsninger; alt fra ukrypterede digitale backups til krypterede m-of-n papir backups.

Vil du selv undersøge markedet for Bitcoin-wallets, anbefaler vi, at du altid bruger en Bitcoin wallet, hvor det kun er dig som bruger, der har adgang til den private nøgle og dermed evnen til at bruge dine bitcoins.
Under forudsætning af, at du har indtastet det korrekte navn og ordrenummer, gennemfører vores automatisk din ordre, når vi har modtaget din betaling. Hvis du har indtastet noget forkert, vil vi hurtigst muligt forsøge at rette op på det manuelt.

Hvornår vi modtager din betaling afhænger af overførselstypen og bankernes systemer i øvrigt.

Straksoverførsel: Hvis du laver en straksoverførsel modtager vi som udgangspunkt din betaling inden for få minutter. Vi oplever dog desværre, at nogle straksoverførsler efter kl. 22 først kommer frem den efterfølgende morgen - dette skyldes bankernes systemer og vi kan desværre ikke gøre noget ved det.
Almindelig bankoverførsel: Hvis du laver en normal bankoverførsel, modtager vi normalt først pengene dagen efter betalingsdagen.
Nej, du kan ikke fortryde dit køb, når først du har modtaget dine bitcoins. Dette skyldes, at der er tale om en finansiel tjenesteydelse, hvis pris afhænger af udsving på kapitalmarkedet.

Hvis du ønsker at trække din bestilling tilbage, inden du har modtaget dine bitcoins, beder vi dig kontakte os HURTIGST MULIGT på afbestilling@copenhagenbitcoin.dk med dit ordrenummer. (Gælder kun ved betaling med bankoverførsel)

Det er på nuværende tidspunkt kun muligt at betale via dansk bankoverførsel.

Vi arbejder løbende på at inkorporere andre betalingsmuligheder.
Nej. Ifølge et bindende svar fra Skatterådet, skal der ikke svares skat af kursgevinster på bitcoins.

Afgørelsen forudsætter, at der hverken drives næring eller spekulation med bitcoin. Du kan læse Skatterådets afgørelse her. Det er meget sandsynligt, at Skatterådets praksis senere ændres eller modificeres af ny lovgivning, og det er kundens eget ansvar at holde sig opdateret herom og overholde de til enhver tid gældende regler.

Dette svar udgør ikke skatterådgivning, og Copenhagen Bitcoin ApS fraskriver sig et hvert ansvar i anledning af skattekrav eller andre krav opstået som følge af kunden køb, ejerskab og brug af bitcoins.

Du kan følge med i udviklingen hos Dansk Bitcoin Forening.
Ja. Med nedenstående link kan du automatisk udfylde Bitcoin-adressen, beløb mv.

Syntax: https://copenhagenbitcoin.dk/?btcaddress=<bitcoin-adresse>
&payment;=<bank>&amountDKK;=<beløb i hele kr.>

Eksempel: https://copenhagenbitcoin.dk/?btcaddress=17vSMocME15qRE1HcMm9k7uS6rD57dnbrS &payment;=bank&amountDKK;=100

btcaddress: bitcoin-adresse (obligatorisk)
payment: bank
amountDKK: beløb i hele kr.

Vi gør opmærksom på, at servicen under ingen omstændigheder må anvendes til at facilitere ulovlige formål.
KontaktCopenhagen Bitcoin ApS
Halmtorvet 29F, ST. TV.
1700 København V
CVR-nr. 36065168
info@copenhagenbitcoin.dk
(vi svarer inden for 24 timer)