Scarpetta Rantzausgade

Åbningstider:
Mandag til søndag kl. 17.30 - 24.
Køkkenet lukker kl. 21.30 (søndag kl. 21).
Rantzausgade 7
2200 København N
+45 35 35 08 08
scarpetta2200@cofoco.dk

Det er en klassiker at tale om det italienske landkøkken. På Scarpetta foretrækker vi den mere urbane version af støvlelandets madtraditioner.

Scarpetta betyder "lille sko", og er også udtrykket for at bruge et stykke brød til at skubbe det sidste sovs fra tallerkenen og op i munden.

Med Scarpetta anerkender vi, at det rå og sanselige landlige italienske køkken også fungerer i Milano og Firenze, hvor det hele kører lidt hurtigere og alting er i konstant udvikling.

På Scarpetta finder du ganske vist (selvfølgelig!) risotto, ravioli, pizza og pastaretter, men i forsøget på at tilføre det traditionelle noget nyt, tager vi udgangspunkt i de skandinaviske råvarer. Og krydrer oplevelsen med dansk design blandt andet i skikkelse af Hans Wegners Y-stole.

Det moderne storbymenneske kræver valgmuligheder og Scarpettas menukort byder både på en lang række retter i forretstørrelse, så du dermed kan kombinere din egen menu på kryds og tværs eller en fem-retters menu, som vi har sammensat for dig.  

På Nørrebro får du både små udsigten til vores indendørs oliventræer og til den travle Rantzausgade og 7-11 lige overfor. Scarpetta er blevet omfavnet som den lokale italiener og blev, da vi åbnede i 2009, hurtigt taget i brug. Den er til vores store glæde blevet et lokalt sted, der fungerer som samlingspunkt for mange af beboerne i området.

I dag ligner Scarpetta til forveksling en lille newyorker-restaurant, der nærmest altid har været der.


Alle priser er i danske kroner inkl. moms, hvis ikke andet er angivet. Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer. Se gebyrsatser på kreditkort
Cofoco © 2016 - Kontakt - Cookies&Privatliv;