Opleidingen

categorie: informatie, diensten

Appoints zusterorganisatie Competence Factory (Appoint Opleidingen) faciliteert, ontwikkelt en verzorgt specialistische trainingen op het gebied van Media & Design, ICT & Internet, Communicatie en Office. Deze trainingen zijn er allemaal op gericht om sneller en efficiënter te gaan werken. Of je nu starter of gevorderde bent.

In deze turbulente tijden in de arbeidsmarkt moet je bijblijven. Je zult tegenwoordig meer tijd in jezelf moeten steken om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en snufjes van de meest gebruikte software. Of het nou gaat om de laatste versie van Photoshop of Indesign, de overstap van Windows naar Mac, of van analoog naar digitaal. Competence Factory heeft samen met de beste docenten van Nederland een groot aantal trainingen ontwikkeld op het gebied van Media & Design, ICT & Internet, Communicatie en Office.

Al deze trainingen zijn erop gericht beter en vooral efficiënter te kunnen werken. Uiteindelijk willen we toch allemaal meer doen in minder tijd?

Bekijk de site op: www.competencefactory.nl

Een overzicht van de diensten van Competence Factory

Diensten:

Populairste trainingen:

Hier kun je ook je gespaarde @-points gebruiken om gratis of voor gereduceerd tarief een training te boeken

Hoe zat dat ook al weer?
Voor elk gewerkt uur krijg je van Appoint één @-point. Deze zijn bij Competence Factory € 1,- waard. Hoef je niks extra’s voor te doen, terwijl het je flink wat voordeel oplevert!

Neem contact op met je consultant om uit te vinden hoeveel je hebt gespaard en te bespreken welke training voor jou intressant kan zijn.


Informatie aanvragen - Delen

Appoint Moodboard

Q1000 Cognitieve Test

Deze tekst geeft u inzicht in de Q1000 Cognitieve test van Appoint. Deze test kan desgewenst worden ingezet bij de werving van een nieuwe medewerker of bij de ontwikkeling van een huidige medewerker.

Kandidaten aan boord houden

Als opdrachtgever zoek je de perfecte kandidaat en Appoint zoekt graag met je mee. Voordat wij een kandidaat bemiddelen, zorgen we dat we niet alleen een goed beeld hebben van zijn ervaring en ambities, maar ook van zijn