Bent u op zoek naar een juridische vacature in de omgeving van Amsterdam. Dan bent u hier op het juiste adres. In de omgeving van Amsterdam zijn veel juridische vacatures beschikbaar, waarbij de diversiteit van Juridische banen enorm is. Zowel functies als advocaat, advocaat-medewerker, advocaat-stagiaire, notaris, bedrijfsjurist, juridische medewerker, mediator van junior tot senior jobs bij zowel overheden als bij bedrijven kunt u op deze pagina bekijken.

Filter by tag:

  Plaats gratis juridische vacatures Amsterdam

  Plaats gratis juridische vacature(s)Bent u op zoek naar werknemers, plaats dan binnen 1 minuut gratis uw juridische vacatures in Amsterdam online. Wij brengen uw vacature onder de aandacht bij ongeveer 7000 mensen in de juridische wereld.

  —————————-PLAATS HIER GRATIS UW VACATURE(S) ONLINE

  Laat dit leeg wanneer deze baan geen vaste standplaats heeft (zoals bij thuiswerken het geval is)
  Comma separate tags, such as required skills or technologies, for this job.
  Deadline for new applicants.

  Bedrijfsgegevens

  —————————-

  Juridische vacaturebank

  Op deze pagina staan de juridische functies in Amsterdam voor u op een rij, zodat overzichtelijk de juridische banen van onder andere advocatenkantoren in Amsterdam, notariskantoren in Amsterdam, bedrijven in Amsterdam, overheidsinstellingen en rechtenbanken kunt bekijken.

  Arbeidvoorwaarden juridische sector

  Omdat de hoogte van het salaris van juristen kan verschillen is het aan te raden om uw zelf goed te verdiepen in de beschikbare functies. Er zijn tevens grote verschillen in de secundaire arbeidsvoorwaarden, wat mede te maken heeft met de gerechtelijke instantie waar de vacature openstaat. Naar mate een jurist langer werkzaam is in de juridische wereld, is het solliciteren op andere juridische functie dan uw vorige functie(s) ook oppertune om op te solliciteren.

  Alle juridische beroepen in Amsterdam

  Hieronder vindt u een opsomming van veel juridische beroepen en waar u eventueel uw zoekopdracht in de vacaturebank mee kunt verfijnen.

  Adviseur Forensisch Onderzoek in Amsterdam, Advocaat in Amsterdam, Advocaat Arbeidsrecht in Amsterdam, Advocaat Contractenrecht in Amsterdam, Advocaat Mededingingsrecht in Amsterdam, Advocaat Medewerker Insolventierecht in Amsterdam, Advocaat Strafrecht in Amsterdam, Advocaat-Generaal bij de Hoge Raad in Amsterdam, Advocaat-Generaal bij het Openbaar Ministerie in Amsterdam, Bedrijfsadviseur in Amsterdam, Bedrijfsjurist in Amsterdam, Belastingadviseur in Amsterdam, Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening in Amsterdam, Bewindvoerder in Amsterdam, Buitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA) in Amsterdam, Cliënt Adviseur in Amsterdam, Compliance Manager in Amsterdam, Compliance Officer in Amsterdam, Conflictbemiddelaar in Amsterdam, Contractmanager in Amsterdam, Criminaliteitsanalist in Amsterdam, Criminoloog in Amsterdam, Curator in Amsterdam, Directeur-Generaal Ministerie in Amsterdam, Docent recht in Amsterdam, Expat adviseur in Amsterdam, Forensisch Schriftexpert in Amsterdam, Fraudecoördinator in Amsterdam, Gerechtsauditeur in Amsterdam, Gerechtsdeurwaarder in Amsterdam, Gerechtssecretaris in Amsterdam, Gevangenisdirecteur in Amsterdam, Gezinsvoogd in Amsterdam, Griffier bij de Rechterlijke Macht in Amsterdam, Incassomedewerker in Amsterdam, Internetrechercheur in Amsterdam, Jeugdreclasseerder in Amsterdam, Juridisch Medewerker in Amsterdam, Juridisch Secretaresse in Amsterdam, Jurist Arbeidszaken in Amsterdam, Kandidaat-gerechtsdeurwaarder in Amsterdam, Kantonrechter in Amsterdam, Kinderrechter in Amsterdam, Legal Counsel in Amsterdam, Letselschade Advocaat in Amsterdam, Manager Kamer van Koophandel in Amsterdam, Medewerker Bezwaar- en Beroepszaken in Amsterdam, Medewerker Bureau Halt in Amsterdam, Mediator in Amsterdam, Notarieel Medewerker in Amsterdam, Notarieel Secretaresse in Amsterdam, Notaris in Amsterdam, Notarisklerk in Amsterdam, Octrooibewaker in Amsterdam, Officier van Justitie in Amsterdam, Paralegal in Amsterdam, Parketsecretaris in Amsterdam, Pensioenadviseur in Amsterdam, Polisbeheerder in Amsterdam, President Gerechtshof in Amsterdam, President van de Hoge Raad in Amsterdam, Privédetective in Amsterdam, Opleiding HBO in Amsterdam, Procureur-generaal bij de Hoge Raad in Amsterdam, Procureur-generaal bij het Openbaar Ministerie in Amsterdam, Raadsheer in Amsterdam, Rechtbanktekenaar in Amsterdam, Rechter in Amsterdam, Rechter bij het Europees Hof van Justitie in Amsterdam, Rechter-commissaris in Amsterdam, Schuldhulpverlener in Amsterdam, Senior Fiscalist in Amsterdam, Sociaal Raadsman in Amsterdam en Wetgevingsjurist in Amsterdam.

  gerelateerde pagina's