Reunie KR1 en Radio Caroline

rosstilburynewmastOp 30 oktober 2016 vond er een unieke gebeurtenis plaats,  een reünie van de bekende Kennemer Radio 1 dj’s en de legendarische dj’s van Radio Caroline en Radio Moniek op het Ross Revenge schip die nog steeds in open water ligt aan de Engelse kust. Vele foto’s en films zijn gemaakt van deze bijzondere dag tot een live uitzending toe. het hele verhaal kun je lezen op deze site onder de rubriek History.
hhDJ Joy Neefjes bakt ze bruin
Joy neefjes  heeft het weer voor elkaar Joy heeft na lange tijd zonnen bij de bunker zich verplaatst naar studio 1 waar collega’s het moeilijk hebben met de muziek als Joy aanwezig is. Gelukkig is het van korte duur anders komen er weer boze brieven van partners van DJ’s. Eerlijk is eerlijk Kennemer Radio 1 heeft prima DJ’s
 in-stilte-kr1-genietenLuisteraars reageren massaal via de chat
Fanatieke luisteraars van KR1 wereld radio hebben een prima oplossing gevonden om KR1 te luisteren zonder anderen die dat niet wilden lastig te vallen . Zij stuurden ons deze foto. Veel luisteraars met draagbare radio’s ontvangen Kennemer Radio 1 over de hele wereld ook de radioamateurs op de korte golf prijzen de inzet van de medewerkers. Via de “live chat” zijn vele reacties merkbaar.
imagesGFO0JG44DJ Ruud Stegeman heeft verborgen talent
Ruud Stegeman schildert voor het eerst van zijn leven een muur in de uitzend bijbunker, de bunkermuren zijn donker en schimmelig en moet er veel werk verricht worden om de verf op de muur te houden. Ruud heeft wel wat geknoeid maar het resultaat mag er zijn.
naamloosGeen KR1
Het personeel van de Nederlandse ambassade in Zuid Amerika mag Kennemer Radio 1 niet aan doen tijdens werkuren, dit naar aanleiding van het maken van een foutief paspoort. Het radiostation zou te veel afleiden.
img_9850Canadese luisteraar KR1 verslaaft
Een Canadese vrouw heeft een mail gestuurd dat haar man fan is van Kennemer Radio 1 en dat hij een tweede wifi zender geplaatst heeft om Kennemer Radio 1 te ontvangen in zijn schuur zodat hij tijdens het werk kan blijven luisteren en bovendien een projectiescherm geplaatst heeft om de Hollandse duinen en zee te kunnen zien via de Kennemer Radio 1 webcam.
DSCN6141aDJ Tony weer terug bij Kennemer Radio 1
Presentator/Technicus  Tony Macaroni is weer terug in de bunker bij Kennemer Radio1.Tony had het erg druk het afgelopen jaar door zijn verhuizing naar de Dominicaanse Republiek, hij heeft het nederlandse klimaat verruild met het zonnige zuiden maar wil zijn radiowerk niet kwijt. Kennemer Radio 1 heeft met hem een Hot-Line opengesteld zodat het station direct verbinding heeft met zijn nieuwe prachtige studio op het eiland. De luisteraars kunnen nu ook direct genieten van de nieuwste salsa’s en merenque hits. Kortom een prachtige aanwinst voor Kennemer Radio 1.
 Joy NeefjesDJ Joy Neefjes heeft een probleem.
Ondanks herhaaldelijke klachten door de vrouw van DJ Marcel Beentjes mag Dj Joy Neefjes blijvend topless zonnen bij de uitzendbunker, gezien het vrije duingebied rond de bunker kan het Kennemer Radio 1 bestuur hier niets tegenin brengen, en wensen wij haar vele zonuren toe. Het bestuur zal DJ Marcel een zwarte bril geven zodat iedereen weer tevreden is.
imagesX3S2J5GATechnische keutels voor DJ’s 
De KR1 DJ’s hebben een grap met hun collega Nico Stegeman uitgehaald nadat hij zelf konijnen keutels bij de manlijke DJ’s in hun koffie had gedaan, de DJ’s hebben hem teruggepakt en hebben 1 (6)zijn fietstas in een boom gehangen aan de bosrand. Op zijn weg terug naar huis zag Nico hem hangen en het werd niet in dank afgenomen.
kite strandDJ Ruud van Heemskerck maakt duikvlucht.
Na een korte vlucht met een kite op het Hollandse strand is DJ Ruud van Heemskerck 658beland in het ziekenhuis met een beenletsel, een trauma helicopter moest er aan te pas komen omdat vervoer over het strand niet mogelijk was. De zeer bekende DJ is zo populair in het land dat de mailbox behoorlijk vol begint te raken met berichten en kaarten, hij maakt het naar omstandigheden goed. Het Kennemer Radio 1 bestuur wenst hem veel sterkte en hoopt hem spoedig weer in de studio te hebben.
imagesPSS10G3U (2)DJ Bart Steenman vereeuwigd
Na vele jaren van grote toewijding heeft mede oprichter van Kennemer Radio 1 DJ Bart Steenman een standbeeld gekregen van het bestuur. Het beeld zal geplaatst worden in de wandel gang van de uitzendbunker. Een luisteraar van Kennemer Radio 1 kwam op de gedachte om een beeld te maken en is de beslissing gekomen omdat zijn stemgeluid en grote inzet een steunpilaar is voor het radiostation. Wij hopen dat dit altijd zo zal blijven en dat we nog lang kunnen genieten van zijn programma’s. Het is Kunst met een grote K van Kennemer Radio 1. Het is je gegund Bart!!!
DJ gezochtKennemer Radio 1 gaat uitbreiden.
Kennemer Radio 1 heeft door de tijden heen een grote luister dichtheid. Er moeten vele uren verzorgd worden met presentatie van muziek. Ben jij iemand die dit leuk vindt stuur dan 1 uur mp3 met presentatie met muziek via “We Transfer” naar [email protected] en wie weet ben jij ook een wereld DJ bij Kennemer Radio 1
images2MWVY61NPorta Potti vernieuwd in bunkerstudio 1
Na veelvuldig gebruik van het toilet en visgraten te deponeren in het chemisch toilet heeft het mechanisme het begeven en moesten DJ’s en technici het tijdelijk stellen met de openbare ruimten rondom de uitzendbunker.
KR1-POSTER ORANJE PUNT NLOntvreemden van Kennemer Radio 1 posters?
De Kennemer Radio 1 posters worden ontvreemd bij supermarkten door personeel of een  jaloerse concurrentie al na 3 dagen,  Onze promotor Ruud Castricum had het op tijd gezien en heeft direct stappen ondernomen. De posters hangen er weer als van ouds.
zendschipKennemer Radio 1 zendschip in gebruik genomen.
Eindelijk is het zover, het schip is bijna klaar voor gebruik op de zendmast na, deze wordt bij de afbouw  gemonteerd, na een lange tijd in de bunker kan Kennemer Radio 1 nu ook naar buiten. Voor de tijdelijke zomer uitzendingen is een klein schip opgeknapt en in gebruik genomen. Het schip zal op 5 kilometer uit en langs de kust de uitzendingen te doen van Kennemer Radio 1. Luisteraars kunnen vanaf de kust ons schip zien en anders via de site (kennemerradio1.nl) met de webcam.
Ongewenst bunkerbezoek bij Kennemer Radio 1 bunker 2.2
Kennemer Radio 1 heeft de afgelopen tijd last van ongewenste bezoekers, om dit probleem te verhelpen is men afgeschrikt door het plaatsen van verfbommetjes, de verfsporen lopen tot ver rond tot de uitzendbunker.
DJ Bart Steenman red honderd schapen met lammeren uit een brandende schuur.
Schuur_brand_GeertH_00-900x450De vlammen ontstonden in een hooischuur,  de oplettende DJ kon uit een aangelegen CIMG2271stal op tijd de beesten weg halen. De brandweer kon voorkomen dat het vuur oversloeg op het schapenverblijf. De brand is waarschijnlijk ontstaan door het verbranden van afval in vaten. Na de heldendaad had DJ Bart Steenman ademhalingsproblemen van rook en asbest ontwikkeling en is opgevangen door de plaatselijke buren waarna onze held is meegenomen  voor verder onderzoek.

bloggif_5777d8edaf27dPers berichten:

CCF29062016-1

 Aanvraag Vergunning-1

CCF09052016

Screen Shot 05-09-16 at 08.18 PMKR1 in de krant

4 Responses to "Reunie KR1 en Radio Caroline"

 1. Theo schreef:

  Ga zo door KR1 ! Groetjes uit Canada.

 2. Manou schreef:

  Hallo daar allemaal wat een verhalen zeg, allereerst Ruud het beste, wij leven wel mee hier in Australië hoor ! Ik moet wel vaak lachen om jullie presentatie.Joy Neefjes heeft groot gelijk met topless zonnen en volgens mijn man zullen de programma’s er niet slechter van worden. Hier in Australie gaan wij vaak bloot in een tobbe buiten zitten maar ja, niemand die het ziet want 12 km in de omtrek geen bewoning ! Leuk dat schip van jullie en die bunker. Mijn moeder luistert ook in Nederland in Bilthoven. Ik kwam aan jullie webadres door het bericht op de site van de Nederlandse Australier club. Wij hebben ook wel eens brand gehad maar niet bij de schapen maar goed hoor van Bart Steenman ! Wij blijven luisteren, blij dat er een gezellige Hollandse wereldomroep is !

  Groetjes X Manou, in de buurt van Titjikala , noordelijk territorium, Australië.

 3. Ger schreef:

  Hai Wereldradio. Ik wil even zeggen dat zowel ik als mijn zoons luisteren in Canada tijdens het werk in de grote schuur. Ga zo door hoor en wat een mooie site ook Groeten van Ger.

 4. misti schreef:

  Ik hoop jullie meer te horen op kortegolf in Belgie !

Leave a Reply