Reisverzekering nodig?

www.zonverzekering.nl

Nog snel een reisverzekering nodig? Surf naar www.zonverzekering.nl en het is zo geregeld.

Wie is Advies Verzekerd!?

Advies Verzekerd! is het kantoor van Joost en Noes Kam en Sjoert Stel, door Joost en Noes Kam gestart in 1997.  Begonnen met niets, vanaf de zolderkamer thuis.

Sinds de samenwerking met Sjoert Stel in 2011 zijn we uitgegroeid tot een assurantiekantoor met ruim 3.500 relaties en zijn inmiddels verhuisd naar een eigen pand in Meppel.

Joost Kam (1959) Eigenaar en oldtimerspecialist
Noes Kam (1967) Eigenaar en administratieve ondersteuning
Sjoert Stel (1969) Eigenaar en youngtimerspecialist

Wij zijn beëdigd financieel dienstverleners als bedoeld in artikelen 3:8, eerste lid, en 4:9, eerste lid, van de Wet op het financieel toezicht (Regeling eed of belofte financiële sector)

Gedreven in het vak, gek op auto's.

Advies Verzekerd! is een all-round assurantiekantoor,  maar volledig gespecialiseerd en toegerust op het verzekeren van (semi-) klassieke motorvoertuigen en youngtimers. Een specialisme, ontstaan uit onze eigen passie en interesse voor auto's en motoren. Wij hebben benzine in onze aderen. Onze jarenlange ervaring, gecombineerd met onze uitstekende contacten met diverse verzekeringsmaatschappijen, staat garant voor snel en deskundig advies, voor maatwerk en aantrekkelijke premies en heldere voorwaarden.
Wij kunnen uw youngtimer (en uw klassieker)  voor privé,- en/of zakelijk gebruik al vanaf 8 jaar oud voor onbeperkte kilometers verzekeren op basis van vaste taxatie (artikel 7:960 BW) voor tarieven waar anderen u slechts een WA dekking kunnen of willen aanbieden.

Direct een offerte voor uw oldtimer of uw youngtimer aanvragen.