• Højeste kvalitet Bedste pris
  • Levering inden for 2/3 arbejdsdage
  • Gratis levering
  • 100 dages ikke tilfreds = pengene tilbage-garanti

Amfa4000 kalkspalter

Amfa4000®: Fjernelse af kalkaflejringer behøver ikke være dyr og indviklet.

Aqua4000®

Aqua4000®
24Man er ekspert indenfor vandbehandling
På grund af schweizer præcision og Danske viden om vand.
24Man Engineering udvikler Amfa4000 kalkspalter i kombination med schweizer præcision.
24Man går ikke på kompromis med kvaliteten og undgår derfor dele af ringere kvalitet.
Derfor indeholder produkterne ingen elementer fra Asien og produceres og samles udelukkende i EU. Amfa4000® systemet til blødgøring af vand er et kvalitetsprodukt, udviklet og undersøgt i Schweiz og fremstillet af fagfolk.

 

Mange af vores kunder stiller sig selv følgende spørgsmål før de stifter bekendtskab med os:
Måske kan du genkende dem fra dig selv:

- Hvad koster en vandafkalker i grunden, der står ingen priser? 
– Findes der også en vandafkalker, der er vedligeholdelsesfri, og som nemt kan installeres i løbet af  5 minutter uden at der skal hakkes og saves og uden brug af salt?
- Hvor indviklet: At vælge blandt tusind og et forskellige moduler eller blødvand-moduler, vandrør-type, vandrør-diameter osv...?

Vil du bare beskytte dine dyre apparater mod kalkaflejringer og bruge mindre tid på rengøring?
Så er Amfa4000® kalkspalter den rigtige løsning for dig.
Specielt til dig har 24Man udviklet et universelt og økonomisk overkommeligt system.
Amfa4000® kalkspalter er til husholdningsbrug.
Dette system er velegnet til alle slags boliger og til vandrør i alle diameter (til husholdningsbrug)
Amfa4000® er vedligeholdelsesfri og en engangsinvestering, for der kommer nemlig ikke flere omkostninger oveni.
Ingen årlig vedligeholdelseskontrakt eller obligatorisk køb af salt.
Ved hjælp af en tydelig vejledning kan du selv installere det i løbet af 5 minutter.

DERFOR 24Man

24Man giver klar besked om prisen, og vi er ikke besværlige.
Vi arbejder ikke med "fra"-priser med skjulte omkostninger.
Rent midlertidigt kan du nu for 1114 DKK; få en løsning på dit kalkproblem. Du betaler ikke for forsendelsen.
Og hvis du ikke er tilfreds med resultatet? Så sender du ganske enkelt Amfa4000 gratis tilbage.
På denne måde kan du også overbevise dig om kvaliteten uden risiko.
Og vil du betale bagefter? Ikke noget problem. Vælg Klarna ved afregningen.
Hvis du bestiller før kl. 23:00 om aftenen, modtager du allerede din Amfa4000 2 dage

Amfa4000®

 

24Man tænker på din pengepung

24Man sørger for, at du kan spare op til 1000 euro pr. år.
Ved at kalkaflejringer forhindres, bruger dine varmvandsapparater langt mindre energi.
Amfa4000® kalkspalter producerer ikke spildevand og bruger intet salt og ingen kemikalier.
Der er heller ikke brug for udskiftning af kostbare filtre.

24Man tænker på miljøet
Under fremstillingen mindskes CO2-udledningen til et minimum
Derudover øger Amfa4000® kalkspalter din komfort med mindre rengøring og et lavere forbrug af rengøringsmidler. Fordi du gerne bidrager til et bedre miljø, og fordi enhver besparelse er velkommen i en krisetid, leverer vi nu Amfa4000® kalkspalter som standard med et vandbesparesystem.

24Man løser mysteriet.
Kalk forbliver en gåde. Den giver os en del problemer, også i områder med mindre hårdt vand.
Vandet smager ikke godt, og vores apparater går i stykker. Du har en masse problemer og bruger mange penge på skyllemidler og antikalk-midler. Du spilder din tid med unødvendig rengøring og dine apparater går i stykker. 24Man har løsningen på dette problem. Amfa4000® kalkspalter er et bæredygtigt og miljøvenligt apparat.

"Herligt, gletsjervand indeholder masser af sunde mineraler. Den store ulempe er, at de samme mineraler også forårsager kalkaflejringer. 24Man. Forstand på vand. “

24Man står for pålidelighed
24Man adskiller sig ved at gøre brug af det bæredygtige og unikke Twin-Support-system.
Det betyder, at Amfa4000® systemet til blødgøring af vand er opbygget af to kraftige indbyggede moduler i stedet for kun af et.
Disse er specielt tilpasset til hinanden for at sikre en optimal og perfekt funktion.
Schweizer pålidelighed med fremragende egenskaber og af en fremragende kvalitet.
Når det handler om kvaliteten, går 24Man ikke på kompromis!

24Man sørger for en enkel montering
Ikke noget med at hakke af eller bryde ned!
På grund af den lille størrelse kræves der kun 10 cm plads i forlængelse af røret til monteringen af apparatet. Monteringen kan udføres på alle slags rør som fx pvc, kobber, fleksible rør og (galvaniseret) stål. Amfa4000® kalkspalter er velegnet til alle slags rørdiameter og boligtyper og monteres der, hvor vandrøret kommer ind i din bolig eller på det dertil bedst egnede sted (i de fleste tilfælde direkte bag vandmåleren).

"Enkel montering uden nedrivning, nem at flytte! Derfor også velegnet til lejere, fordi apparatet nemt kan afmonteres og tilsluttes igen. Accept fra udlejeren er ikke nødvendig."

24Man tænker på dit helbred.
Både calcium og magnesium er gode for vores kroppe.
Mineralerne er helende og uundværlige vor menneskers og dyrs helbred. Den korrekte behandling af vores drikkevand er derfor meget vigtig, fordi den direkte påvirker vores sundhed. Calcium- og magnesiummolekyler er sunde mineraler, der er naturligt tilstede i vores vand og derfor på ingen måde må fjernes fra det. Den rigtige afkalkningsmetode er af den største vigtighed. Amfa4000® kalkspalter trækker ikke disse mineraler ud af vandet, men undertrykker de negative virkninger af calcium- og magnesiumforbindelserne. Vandet er desuden længere holdbart med calcium og magnesium. Disse stoffer fungerer nemlig som konserveringsmidler.

24Man tænker på din sikkerhed.
Amfa4000® kalkspalter er eksplosionssikkert og kan også installeres der, hvor gasmåleren befinder sig.
Amfa4000® kalkspalter har et sikkerhedsskjold for at forebygge skader på transmissionsapparater eller elektronik.


 

Amfa4000®: Løsningen på dit kalkproblem. Funktion og fordele

Amfa4000®kalkspalters funktion.
Grunden til, at calcium kan ophobes og sætte sig fast, er det faktum, at de ansvarlige mineraler "calcium og magnesium" går i forbindelse med hinanden, hvorved der opstår kalkkrystaller. Denne proces forhindres af Amfa4000® kalkspalter. Amfa4000® adskiller sig fra andre mærker.
Det skyldes årelang forskning.
Det korrekt afbalancerede arrangement af magneterne i forhold til hinanden i kombination med den schweiziske flux-teknologi.

24Man gør brug af moderne og holdbar gadolinium keramik-teknik, som realiserer et stærkt felt i et kompakt kabinet. Herved opstår der et kraftigt og lille apparat, som kan monteres i små rum uden vanskelige indgreb i rørene.

Med en enorm styrke sørger de overfor hinanden liggende felter for, at calcium og magnesium ikke danner krystaller, og at der ikke opstår hårde kalklag. Amfa4000® kalkspalter trækker ikke disse mineraler ud af vandet, men undertrykker de negative virkninger af calcium- og magnesiumforbindelserne, hvorfor de ikke længere aflejres. Kalket forbliver altså i vandet, men sætter sig ikke længere fast i dine apparater og rør. Fordi praksis er lidt anderledes end den ideelle situation, kan vi ikke forebygge problemet med kalkaflejringer 100%. Vi kan dog mindske det betydeligt.

"Den ekstra stærke virkning garanteres over en længde på op til 300 meter med en strømningshastighed på op til 80liter/minut"

Amfa4000® kalkspalter beskytter dine apparater.
Ikke flere tilstoppede huller i opvaskemaskinens rotor. Si i vandhaner bliver ikke længere tilstoppet, og varmelegemer kalker ikke til. Den kalk, der allerede sidder i rørene, forsvinder. Tilstoppede og hvide bruserdyser hører fortiden til. Ingen kalkaflejringer i vaskemaskine, opvaskemaskine eller varmtvandsapparater som fx centralvarme-kedel og vandvarmer.

Amfa4000® kalkspalter forbedrer smagen af dit ledningsvand.
Dit vand får en bedre smag og føles blødere i munden uden bismag.
Hvis dit vand p.t. ikke lugter eller smager godt, kommer der til at ske en forandring efter installationen af Amfa4000® kalkspalter. Bemærk, at selv om vandet er godt at drikke, er der ikke tale om danskvand eller nogen anden form for mineralvand. Det er nødvendigt at være realistisk, for vandet har tilbagelagt en lang vej igennem rørene, hvorfor der kan forekomme smagsforandringer. Der kan derfor ikke opstå en ensartet smag, og vandet smager forskelligt fra hus til hus.

Kalksten, de dyre apparaters snigmorder.
Kalksten er calciumcarbonat, der især opstår under opvarmning af vand. Den slår til som en snigmorder af dine apparater. Den sætter sig langsom fast, uden at du bemærker det. Derfor sker det tit, at strømmen af varmt vand aftager eller endda går i stå. Årsagen er tryktab på grund af kalkaflejringer, især i rør og i elektriske vandvarmere. Ud over det faktum, at der herved opstår skade, stiger din elregning, da kalkaflejringer sinker vandets opvarmning, fordi kalk fungerer som en isolator.

Ulemper ved afkalkning med harpiks og salt.
Der findes forskellige apparater, der sørger for, at kalk fjernes fra vores apparater. Det bedst kendte er den afkalker, som funger på basis af harpiks og salt. Den kaldes også saltafkalker. Dette apparat haler en stor del af kalket ud af vandet, hvorved PH-værdien daler og kalkaflejringer begrænses til et minimum. Desværre sker det alt for ofte, at der efter en årrække og ved dårlig vedligeholdelse skylles unødvendigt store mængder vand ud.
Det er skidt for miljøet og for din pengepung.

Desuden trækkes der for mange sunde mineraler ud af vandet. Det bevirker, at PH-værdien (surhedsgraden) bliver for lav, så drikkevandet bliver surt. Det får til følge at rørene angribes af det sure vand, hvorved der opstår lækager og korrosion. Sommetider smager vandet salt. Desværre går for mange sunde mineraler tabt. Det klassiske princip sørger desuden for, at der hvert år går tusinder af liter vand tabt pga. for mange skylninger.
Brugen af salt og den årlige vedligeholdelse koster mange penge.
Med Amfa4000® kalkspalter hører alle disse problemer fortiden til.

Post your comment

24Man