Acest tip de ulei ucide 93% din celulele canceroase de colon in vivo! Uite despre ce este vorba!

10:41, 31 Decembrie
In cadrul acestui studiu de laborator recent publicat, acidul lauric – uleiul de cocos este format in proportie de aproximativ 50% din acid lauric – a ucis peste 93% din celulele canceroase de colon uman numite Caco-2, dupa 48 de ore de tratament.

Curios este faptul ca acidul lauric a provocat otravirea celulelor canceroase prin declansarea simultana a stresului oxidativ profund in timp ce a contribuit puternic la reducerea nivelului de glutation – exact antioxidantul de care aveau nevoie celulele canceroase pentru a se proteja impotriva nivelului crescut de stres oxidativ.

In timp ce lumea medicala abia acum descopera pe deplin potentialul anti-cancer detinut de uleiul de cocos, multiplele sale beneficii pentru sanatate au fost deja stabilite prin intermediul unor indelungi cercetari medicale.

Acesta are proprietatea de a ucide in mod natural mai multe tipuri de bacterii, ciuperci si paraziti. De asemenea, sprijina sanatatea ficatului, contribuie la reducerea inflamatiei si promoveaza sanatatea pielii si contribuie la vindecarea mult mai rapida a ranilor atunci cand este aplicat la nivel local.

Cititi continuarea pe kfetele.ro.

GALERIE FOTO & VIDEO
„Vrei sa te insori? Du-te sa-i vezi bunica, nu parintii”. Sfatul unui preot pentru tinerii care sunt pe cale sa faca pasul cel mare
„Vrei sa te insori? Du-te sa-i vezi bunica, nu parintii”. Sfatul unui preot pentru tinerii care sunt pe cale sa faca pasul cel mare
X