Meer informatie en voor- en nafoto’s.

DermarollerTM Therapie is een revolutionaire behandeling op basis van micro-chirurgische needling. Micro Needling Therapy is een medisch gegeven, ontstaan uit diverse medische en wetenschappelijke studies, en kan enkel veilig worden uitgevoerd met gecertificeerd medisch materiaal.

De medische DermarollerTM bevat 192 microscopisch kleine naaldjes tussen de 1 en 1,5 mm lengte, die over de huid gerold worden. Hierdoor ontstaan duizenden microscopische perforaties en kanaaltjes in de huid (dermis). De huid zal hierop direct reageren want wil uiteraard herstellen. Een enorme activiteit aan celdeling en aanmaak van nieuwe collageen- en elastine vezels is het gevolg. Bijkomend voordeel is dat de huid, door de gemaakte kanaaltjes, maar liefst 200 x beter in staat is om actieve ingrediënten en werkstoffen op te nemen. De textuur van de huid verandert al na enige dagen en zal na 6 – 8 weken op zijn top zijn. De Collageen Inductie Therapie (CIT) die met de Dermaroller wordt gegeven biedt een duidelijke meerwaarde wat betreft huidverbetering. De resultaten overtreffen o.a. laserbehandelingen en microdermabrasie.

Onmiddellijk na de DermarollerTM Therapie zal de huid er rood uitzien en warm en gespannen aanvoelen, maar niet onaangenaam. De roodheid zal hooguit enige dagen aanhouden. Een goede sunprotector (SPF 30) is noodzakelijk om de huid te beschermen tegen de schadelijke invloeden van de zon. Ik kan u hierover adviseren. De dagen na de behandeling kan uw huid wat droger aanvoelen dan normaal en een beetje schilferen. Gebruik in dat geval wat vaker een hydraterende crème.

Wat maakt de DERMAROLLER™ zo bijzonder?
De Dermaroller™ is in het bezit van een CE goedkeuring en ISO 13485 certificering voor medisch materiaal type I. Het ISO 13485 word enkel verkregen als keuze van materiaal (Zweeds ijsgekoeld staal) en steriliteit streng onderzocht, en goedgekeurd zijn. Belangrijk criterium hierbij is dat de diameter van de naaldjes tussen de 0.07 mm tot max.  0.1mm is. We spreken hier over echt chirurgische micro-needling. Grotere diameters en/of niet rechte naaldjes kunnen littekentjes achterlaten. Teveel naaldjes echter, geven het effect van een fakirbed en geen enkel naaldje zal voldoende de huid penetreren of slechts heel oppervlakkig ofwel de behandelaar moet met hoge druk gaan werken wat weer kan resulteren in het afstompen van de naaldjes met alle risico’ s van dien.

Micro Needling wil zeggen: zonder grote druk, fijne microkanaaltjes en microwondjes veroorzaken, zonder het stratum corneum te schaden en op deze manier een natuurlijk herstelproces in te zetten. Micro Needling Therapie is een medisch gegeven, ontstaan uit diverse medische en wetenschappelijke studies. Dermaroller is tot stand gekomen na veelvoudige studies en het opvolgen van bepaalde fysische regels uit de natuurkunde. Hierdoor is de originele Dermaroller op dit moment als enig micro-needling systeem in Europa, opgenomen in het ISO 13485 bestand voor medisch materiaal en originele CE goedkeuring. (Bij sommige fake rollers staat CE voor China Export)

Voor een demonstratie van DermarollerTM Therapie door Greet Hoedeman, mijn trainster: http://youtu.be/sjuI6m4_i6Y

Home Dermaroller

Om het effect van de DermarollerTM Therapie te vergroten is er de Home Care Dermaroller. Deze bevat ook 192 naaldjes maar met een korte lengte (0,18 mm). Door de homeroller in combinatie met uw huidverzorgingsproducten te gebruiken, worden de werkbare stoffen maar liefst 200 x meer opgenomen! De micronaalden van de homeroller bereiken de opperhuid (epidermis) maar niet de huidzenuw in de lederhuid (dermis) waardoor de behandeling absoluut pijnloos is.

De medische DermarollerTM mag alleen door een getrainde behandelaar en geautoriseerde kliniek worden uitgevoerd. Natural Beauty Dierdonk is zo’n geautoriseerde kliniek.

Is uw interesse gewekt, maak dan, geheel vrijblijvend, een afspraak zodat ik u persoonlijk verder kan informeren over de behandelmogelijkheden! Telefoon: (0492) 518 518

Meer informatie:  www.dermaroller.nl

Resultaten met DermarollerTM
De “na-foto’s” zijn gemaakt een maand na de tweede behandeling.

 

untitled-1

untitled-2

untitled-3

untitled-4

untitled-5