Uleiul de cocos distruge cancerul de colon

de: Mihaela Anca In: General On: Thursday, November 10, 2016 click: 876

Pana si medicii specialisti au fost surprinsi sa constate acest fapt, intrucat cancerul de colon este deosebit de frecvent intalnit atat la barbati cat si la femei. Desi exista mai multe remedii naturale impotriva sa, expertii au subestimat prea multa vreme efectele acestui tratament, desi studiile au demonstrat ca ucide 93% din celulele canceroase responsabile pentru aceasta afectiune.

Aceasta se explica prin faptul ca multe dintre expertize au fost finantate de catre companiile farmaceutice, al caror scop nu este sa publice rezultate ce ar promova alte produse si remedii in afara celor pe care le ofera ele, neglijand astfel terapiile cu adevarat benefice in numele profitului personal si in detrimentul sanatatii publice.

O echipa de cercetatori de la Universitatea Adelaide din Australia a descoperit ca un compus ce se gaseste in uleiul de cocos distruge minim 93% din celulele cancerului de colon in doar 48 de ore. Experimentele au fost efectuate atat in vivo cat si in vitro, rezultatele fiind similare indiferent de metoda. Din nefericire, aceste studii costa multi bani si sunt rareori sustinute, desi acest compus se regaseste in laptele matern si studiile au demonstrat ca are o eficienta puternica in ceea ce priveste proprietatile anti-bacteriene.

Conform Asociatiei American Nutrition, grasimile existente in uleiul de cocos pot fi eficiente impotriva unor afectiuni precum diabet, osteoporoza, hepatita C, herpes, infectii ale tractului biliar, si boala Chron. Tototdata, acest ulei reduce semnificativ efectele negative ale chimioterapiei sau ale tratamentului cu raze laser asupra organismului.

Comanda si tu ulei de cocos de aici

Comments

Leave your comment