Ladybird brudekjoler hos Unique Brude- og Festkjoler

Unique Brude- og Festkjoler har et stort udvalg af kjoler fra de førende mærker herunder blandt andet Ladybird. Enhver Ladybird kjole er original, overraskende og speciel. Dertil kommer, at den vil gøre dig smukkere og mere elegant, eftersom den vil passe perfekt til din krop, men fremhæve de rette kropsdele, når du skal stå brud.​

Vi har et stort udvalg af kjoler fra Ladybird

​Ladybird er et familiedrevet firma, der startede med at importere, men senere begyndte at designe og fremstille sine egne kjoler. I dag har firmaet mange forskellige kjoledesigns som for eksempel:

  • ​Klassiske
  • ​Med blonder
  • ​Korte
  • ​Langærmede
  • ​Farverige
  • ​Plus størrelser

Du kan med andre ord finde ethvert design fra dette mærke hos os når du skal finde en brudekjole til dit bryllup. Du kan ringe til os for at bestille tid, så har vi mulighed for at åbne hele butikken for dig, så du har den helt for dig selv. Dermed kan du prøve kjoler fra Ladybird eller andre mærker i ro og mag.

Prøv en Ladybird kjole mens du har butikken for dig selv

​Det er vigtigt for os, at vi kan give den gode service, som Unique Brude- og Festkjoler er kendt for. Derfor bør du bestille tid, når du skal prøve kjoler. Du kan ringe til os på telefon 27 248 248 (bedst efter 16), eller du kan booke online her.

Vi har gennem tiden hjulpet flere kommende brude fra Århus, Viborg eller det øvrige Midtjylland.

​UNIQUE BRUDEKJOLER OG FESTKJOLER,

Nørregade 86, 8850 Bjerringbro, kontakt@uniquekjoler.dk