Bosch Sverige Extranet
Bosch logo Bosch logo

Bosch Värmepumpar

Energieffektiva värmelösningar för ett enklare liv.

Varför ska jag skaffa värmepump?

Behaglig värme. Låg driftskostnad. Lång livslängd. Skonsammare för miljön. Bekväm värmelösning du slipper tänka på. Det finns många smarta anledningar till att skaffa värmepump. Här listar vi några av dem. 

Kraftfull av naturen 
- sparsam med energin

Bosch Compress 7000/7000i LWM   är en ny, banbrytande värmepump med avancerad lnverter-kompressor. Med steglös effekt anpassar den sig efter uppvärmningsbehovet for stunden. Smart styrning och en nyutvecklad slingtank ger extremt hög varmvattenkapacitet.

Bosch VärmePartner sköter installationen

Med Bosch VärmePartner får du extra trygghet under installationen. Våra VärmePartners har stor erfarenhet av Boschs produkter och de senaste utbildningarna inom området. Dessutom får du ännu längre garanti på din pump, eftersom vi vet att den är installerad på exakt rätt sätt.

Häng med på Värmesafari i 360°

Häng med på Värmesafari på Skansen-Akvariet! Här får du lära dig mer om djuren och hur de lever på akvariet. Allt är filmat i 360 ° och du bestämmer själv vad du vill titta på!

Kostnadseffektiv värme.

Bosch Compress 3000 AWS är ett enkelt, tryggt och kostnadseffektivt sätt att få värme och varmvatten ur uteluften. Med split-teknik undviker du frysrisker för utomhusenheten vid elavbrott och får en robust och pålitlig lösning.

6 eller 12 års garanti?

Med Bosch får du trygghet i alla led. Därför erbjuder vi hela 6 års fabriksgaranti på alla våra värmepumpar. Ett fullständigt skydd för dig och din värmepump. Och 6 års tillvalsförsäkring därefter om du så önskar. Totalt 12 års total trygghet så att din nya värmelösning alltid ska fungera.

Service och energismarta råd.

Bosch Värmepartner hjälper dig även med service. Under garantiperioden besöker VärmePartnern dig två gånger. Dels för att se över anläggningen men också för att eventuellt komma med smarta tips om hur du kan optimera din värmepump.

 

Bosch Värmepump. Ett bättre val för Villaägarna!

Alla villaägare sparar med våra värmepumpar. Allra mest de som dessutom är med (eller går med) i Villaägarna.

Lång erfarenhet och bred kompetens borde man kunna lita på.

Visst känner du till Bosch. Kanske till och med har någon Bosch-produkt hemma. Men du kanske inte visste att vi funnits i 125 år eller att vi är en av Europas största tillverkare av värmeprodukter, från solpaneler till kraftvärmeverk? Alla erfarenheter vi fått, har vi byggt in i våra värmepumpar. Precis som vårt goda namn. Det kan du lita på!