Mobile header image

- Hello, remember me?

Se filmen

Värmepumpar i över 30 år

Vår mångåriga erfarenhet och tusentals timmar av utveckling speglas inte bara i moderna och energieffektiva värmepumpar utan också i vårt breda produktsortiment. Produkterna är designade och utvecklade för dig och ditt hem. Oavsett vilken typ av hus du bor i eller vad ditt energibehov är, ger vi dig det perfekta inomhusklimatet.

Läs mer om våra produkter

Typ av värmepump

Bergvärme

 

 

 

Luft/Vatten

 

 

 
 

 

Du kan finansiera din nya värmepump med ett lån från Ikano Bank till en ränta f.n. på 2,95%

BERGVÄRME – EN BERGSÄKER INVESTERING

BERGVÄRME – EN BERGSÄKER INVESTERING

En bergvärmepump från NIBE kan minska din energikostnad med upp till 80 %. Du kan samtidigt glädjas åt en miljövänlig, förnybar och gratis energikälla som minimerar ditt CO2-utsläpp. Bergvärme är ren solenergi som lagrats i marken och hämtas från djupt ner i berget, sjöbottnen eller någon meter under gräsmattan. Vilken typ av värmekälla och installation som passar bäst bestäms av husets energibehov, ditt värmesystem och hur din tomt är beskaffad. Systemet kan också användas för att ge kyla under varma dagar.

Läs mer om bergvärme

Ny luft/vatten-värmepump!

Ny luft/vatten-värmepump!

Vår nya F2120-serie luft/vatten-värmepumpar utgör ett verkligt genombrott inom house warming med ett SCOP-värde på mer än 5,0. Eller på ren svenska: pumparna ger fem gånger så mycket värme, på årsbasis, som ett elektriskt element som använder samma mängd energi.

Läs mer om våra luft/vatten-värmepumpar