Vi har lavet en spændende liste med SEO værktøjer

SEO værktøjerHvorfor skal lave en liste med SEO værktøjer ? Hvis du elsker (som os) at arbejde med SEO og du gerne vil have et komplet overblik over de forskellige værktøjer, der findes til SEO arbejdet. Så har vi igennem en årrække benyttet mange forskellige af disse værktøjer til forskellige dele af både on-page og off-page SEO. Vi har selv måttet rode nettet igennem for at finde frem til dem. Men vi synes i skal have det nemmere end os. Så derfor får i den komplette SEO værktøjsguide herunder. (Perfect SEO tool guide)

Hvad er Buzzstream ?

Buzzstream

Man kan ret hurtig køre sur i at lede efter kontakt info ved at søge rundt på Google og derefter implementere dem i et regneark for hver gang. Buzzstream er genial, den automatiserer simpelthen den arbejdsgang for dig. Der laves simpelthen et bogmærke med “Buzzmaker” og den guider dig så til kontaktoplysningerne på en given hjemmeside eller på en blog etc. Kort forklaret: Laver du et bogmærke til en side, finder Buzzstream samtlige mailadresser og sociale profiler til dig, uden du selv skal gøre mere. Og endnu mere smart, du kan sende mails til dine kontakter direkte via databasen den indsamler.

www.buzzstream.com

Hvad er HARO ?

HARO

HARO er en gratis service, hvor man, som journalist har adgang til en stor database til ideer for kommende artikler. Det er kort og godt stedet hvor og hvis dine artikler er spændende nok, så kommer journalisterne til dig og laver en artikel om dig og dit emne, hvis du er heldig. Du slipper så for at lave det opsøgende arbejde hos den lokale sprøjte. Det er ikke de små spillere der leger med her. Vi taler om Time, NY Times, Mashable, Wall street journal etc. Et uundværligt SEO værktøj.

haro

Hvad er Linkminer ?

Linkminer

Linkminer er vel sat på spidsen et “tjek mine links” værktøj på steroider. Linkminer kan ligesom så mange andre værktøjer tjekke for “døde links”, der kan skade din placeringer i Google. Det er en gratis udvidelse i Googles Chrome (SERP feature). Linkminer viser også hvor mange udgående links en bestemt side har. Kan jo være interessant at se hvad konkurrenten gør ikke ?

Hvad er Muck Rack ?

Muck Rack

Hvis du gerne vil have en masse eksponering (og backlinks) fra store sider, som NY Times, Forbes etc. er Muck Rack et af de steder hvor du kan skaffe dig masser af PR værdi. På denne side finder du hurtigt frem til journalister, der dækker emner indenfor din branche. Super smart feature er blandt andet “Journalist Directory”, som er en liste med over 500 medier og muligheden for at følge med i deres seneste tweets.

muck rack

Hvad er Pitchbox ?

Pitchbox

I modsætning til mange “all in one” find samarbejdspartnere og bloggere sider. Er Pitchbox et af de få, der faktisk kan det hele. Deres hjemmeside er fyldt med gode værktøjer, der kan bruges på super gode måder i SEO sammenhænge. Mød nye bekendtskaber med samme passion og del links og ideer.

Hvad er Rmoov ?

Rmoov

Rmoov er en af de bedste link fjernelseværktøjer på SEO markedet og et af de SEO værktøjer vi elsker. Det er fyldt med nyttige funktioner (som at finde ejer af en hjemmeside, dennes kontakt info og autogenereret link fjernelse skabeloner).

mythdk.seo@gmail.com

Hvad er Siege Media Embed Code Generator ?

Siege Media Embed Code Generator

Siege Media Embed Code Generator, er et af de bedste infografik embed-kode generator. Vi er vilde med, hvordan man kan angive dimensionerne i de forskellige infografiske elementer, som man ønsker det.

Hvad er Whitespark ?

Whitespark

Hvis du laver lokal SEO for kunder (herunder Google maps etc), så er Whitespark et genialt SEO værktøj. Kort og godt kan Whitespark hjælpe dig med at indsamle anmeldelser, feedback etc. Smart måde at kommunikere med sine kunder i nærområdet.

Hvad er GuestPost Tracker ?

GuestPost Tracker

GuestPost Tracker er en kæmpe database med 1000+ hjemmesider. Hjemmesider, der accepterer gæsteindlæg etc. Værktøjet giver dig også mulighed for at spore de steder, som du har skrevet til. Et smart SEO værktøj til at få spredt nogle links til ens hjemmeside.

Marie Haynes’ Disavow Blacklist

Marie Haynes’ Disavow Blacklist

Marie Haynes´ Disavow Blacklist skaber muligheden for man kan få at vide om ens hjemmeside har links, der faktisk er i black hat kategorien og derfor kan skade dine placeringer. Marie Haynes’ s sorte liste værktøj viser en uddybende black liste over de sider man helst ikke skal være på.

Hvad er Ontolo ?

Ontolo

Hvis du er typen der ikke kan trække vejret uden at tænke “linkbuilding”, s er Ontolo helt klart et SEO værktøj du bør tjekke ud. Du indtaster blot et par søgeord, som feks “links fra gæsteblogs”, og Ontolo viser dig en liste over de steder, der accepterer dette.

All in one SEO pack

All in One SEO Pack

All in one SEO pack er et alternativ til Yoast SEO plugin.  All In One SEO Pack har et par unikke funktioner, der gør det anderledes end yoast, såsom auto-genereret description tags, canonical tag støtte og en “dårlig bot” blocker.

Browseo

Browseo

Et smart værktøj, der afslører, hvordan en søgemaskines “spiders”, ser din hjemmeside. Hvis du smider din URL ind i Browseo vil du bemærke, at søgemaskinespiders får et meget anderledes syn på hjemmesiden, end vi mennesker gør.

DeepCrawl

DeepCrawl lever op til sit navn. Det scanner hver eneste side på din hjemmeside og giver dig en omfattende rapport, der viser hvor mange H1 tags, du har på hver side, “no indexed” sider, brudt interne links, fordelt eksterne links osv.

Hvad er Forecheck ?

Forecheck

Forecheck gennemgår dit website for at afdække problemer, der kan holde dig tilbage fra Google’ s første side. Forecheck laver også  farvekoder i sine rapporter, så du ved, hvilke emner du bør angribe først.

Hvad er Google Analytics ?

Google Analytics

Hvis du er seriøs omkring din SEO, så SKAL du lære at bruge Google Analytics i dit SEO arbejde. Seo værktøjet giver en utrolig masse uvurderlig indsigt i folks søgninger. Især når du kører betalte kampagner (cpc). Google Analytics er det mest benyttede webstatistik system i verden. Det skyldes primært at det er relativt avanceret samtidig med at det er gratis.

Hvad er Google Mobile-Friendly Test?

Googles mobilevenligheds tjekker

Google Mobile-Friendly Test – Som de fleste har erfaret er Google begyndt at straffe sider, der ikke er mobilvenlige i deres søgeresultater. Hele tiden for at kunne levere det bedste søgeresultat for brugerne. Derfor har de stillet dette fine værktøj til rådighed, så man kan tjekke sit eller en kundes site for mobilvenligheden.

Hvad er Google PageSpeed Insights ?

Google PageSpeed Insights

Google bruger loadtiden på ens hjemmeside, som en af de rankingfaktorer de opererer med. Google PageSpeed Insights tjekker om din side er snegle sløv, eller super Ferrari hurtig. Vi ved alle hvor irriterende det er at komme til en hjemmeside, der loader ALT for langsomt. Google har stillet dette værktøj til rådighed.

Google PageSpeed Insights

Hvad er Google Search Console ?

Google Search Console

Google Search Console er et smart program med en masse nyttige værktøjer leveret lige fra Google selv. Du kan blandt andet tjekke om der er kopieret Meta Data. Du kan se hvor mange sider din side har fået indekseret, info omkring divers sikkerhedsspørgsmål og meget mere. Et smart tool i Google Search Console er under “trafik”, der kan man søge i en liste af nøgleord / søgeord og se hvordan man rangerer på disse. Især de sider, hvor du ligger imellem #10 og #25, de sider bør du give ekstra kærlighed, da de med en god omgang SEO og links sagtens kunne komme på side 1.

Google Search Console

Hvad er Google XML Sitemaps ?

Google XML Sitemaps

Google XML Sitemaps er et plugin til WordPress, det laver et super SEO venligt sitemap over din hjemmeside. Har du installeret YOAST plguinnet, behøver du ikke Google XML Sitemaps, da de konflikter med hinanden.

Google XML Sitemaps

Hvad er GTmetrix ?

GTmetrix

Hvor Google Page Speed Insight kontrollerer din hjemmesides kode. Men GTmetrix er nok det mest præcise og professionelle værktøj når det kommer til hastighedsmålinger på hjemmesider. Vi anbefaler i benytter GTmetrix, hvis i vil være helt sikre på de målinger i skal arbejde videre med via SEO værktøjerne.

gtmetrix

Hvad er LinkPatrol ?

LinkPatrol

LinkPatrol er et spændende WordPress-plugin, der viser dig, alle af dine eksterne links tl hjemmeside. En ret cool Feature: Hvis du har brug for at fjerne eller sætte nogle nofollows på en masse links gør LinkPatrol det utrolig nemt for dig. Du skal bare vælge et domæne, du ønsker at fjerne eller nofollow, og LinkPatrol klarer resten for dig.

linkpatrol

Hvad er Panguin Tool ?

Panguin Tool

Panguin Tool er et yderst interessant WordPress-plugin, der viser dig, alle af dit websted eksterne links. Spekulerer du på, om din hjemmeside har fået en røvfuld i Google Panda, Penguin eller en anden af Googles opdateringer? Panguin Værktøjerne, vil hjælpe dig med at komme til bunds i det. Bare koble din Google Analytics op med Panguin og værktøjet viser dig, om din organiske trafik faldt efter en væsentlig Google opdatering.

Panguin tool

Vi vil elske en kommentar (please leave a comment)

Close
Go top
%d bloggers like this: