Joey van 't Klooster, Voegbedrijf Soest: “Al binnen een week hadden wij een eerste klus n.a.v. onze nieuwe website”
Bas Möllenkramer Training: “Zelden heb ik iemand meegemaakt die zo klantgericht is als Pieter van Hees. Van harte aanbevolen!”
Bobby Kleinveld, Kleinvelt: "Professioneel, snel en vakkundig. WebsiteMakers.nl is een echte “One-stop-shop”!"
Raymond Kramer, RKIA: "Een zeer adequate afhandeling. Ik ben uiterst tevreden over mijn website en huisstijl "

Alleen maatwerk is goed genoeg. Wij zijn WebsiteMakers.nl

2016 wordt het jaar om je te onderscheiden van de concurrentie. Ga voor een unieke website die ook op mobiele apparaten te bekijken is. Beheer jouw eigen website op iedere seconde van de dag, waar je ook bent. Jouw website is je visitekaartje: zorg dat je het het met trots kunt presenteren!

Bekijk wat wij doen
stat stat

Wil jij een website laten maken?

Of je nu een slager, bakker, kapper, consultant, fabrikant, autobedrijf, of een pedicure bent: we hebben allemaal behoefte aan een website. Een website laten maken moet er dan ook voor zorgen dat je website een online verlengstuk van je bedrijf is. Wat is het doel van je website? Bezoekers die op jouw website komen kun je informeren, overtuigen of er iets aan verkopen. Hoe dan ook: je hebt een doel die je op website wilt laten terugkomen en daarom kun je een website laten maken.

Bij WebsiteMakers.nl begrijpen we dat jouw website toegespitst moet zijn op jouw bedrijf en dit vergt maatwerk. Voor een pedicure is het handig dat er online een afspraak gemaakt kan worden terwijl een autohandelaar zijn occasions graag makkelijk wil kunnen toevoegen. Hoewel verschillende websites verschillende doelen kunnen hebben is er een gemeenschappelijke factor bij ondernemers.

 “Een website is het verlengde van een onderneming en dient direct of indirect voor meer omzet en klanten te zorgen”

Bij een website laten maken door WebsiteMakers.nl zijn er verschillende tools die extra ingezet kunnen worden. Je kunt dan denken aan verschillende social media, e-mail marketing en een passende internet marketing strategie. Deze extra tools moeten echter aanvullend zijn en niet leidend. Je website is het centrale punt in het geheel.

Zoekmachine optimalisatie is een techniek die steeds verfijnder wordt door het snel veranderen van online trends. Zoekmachines worden steeds intelligenter en door de verschillende en vernieuwende eisen om goed te scoren in deze zoekmachines is het verstandig om een partner hierin te vinden. Jij als ondernemer bent al druk genoeg met je core business en hier gaat je focus dan ook in op. WebsiteMakers.nl begrijpt dat een website laten maken goed uitgevoerd moet worden en daarom leggen wij de nadruk op het ontzorgen op dit gebied.

WebsiteMakers.nl heeft jarenlange ervaring in de MKB sector en biedt maatwerk aan voor ondernemers. Wij regelen alles omtrent je online positionering, van het laten maken van je website tot aan een uitgewerkt internet marketingmodel en promotiemateriaal. Dit kan voor jou de oplossing zijn vanwege tijdgebrek, gebrek aan technische kennis of omdat je te druk bent met je bedrijf.

Laat ons jouw website maken en onderhouden en meedenken over je internet marketing strategie. Jij als ondernemer bezit dan een effectieve marketing tool zonder al te veel tijd kwijt te zijn. Je kunt je dan volledig richten op je core business.

Met andere woorden: Website laten maken? Je bent aan het goede adres!